mandag 8. august 2011

byttehandel


weheartit

Her i huset svirrer det rundt en mann som er høy på permisjon. Han har til de GRADER blitt supermann. Hvert rom ryddes skjematisk. Hver en skuff skal tømmes og sorteres. Det er nesten så jeg håper han går på en smell snart - for han gjør jo supersnella til en vits. Men altså. Han har jo ingen blogg han da, så et sted må han jo kaste bort tiden sin. *smil*

Det han i alle fall har kommet frem til er: VI HAR FOR MANGE TING! "Bare for lite langringsplass?" - prøvde jeg meg på. Men etter ufrivillig diskusjon må jeg bite i det sure eplet og si meg enig. Jeg har gått et år hjemme og kjøpt og spart og funnet. Og ikke helt hatt tankene klare på hvor ting skal være hen. Og selv om det er mange fine ting, så blir det jo ikke så fint når det bare blir rot.

Så derfor lurer jeg på om noen vil gjøre en byttehandel? Et settebord, et teppe eller en lykt - mot noen av døgnets timer? Jeg har 24 fra før, men skulle gjerne hatt noen flere. Den ene dagen velter over i den andre nå som jeg er i jobb igjen.

Men samtidig er det fint. Fint å komme hjem til gutta i et hus som står på hodet. For det er jo aldri ryddig i en ryddeprosess.

Og midt i denne velkjente tidsklemma - med jobb og barn og hus og hjem, svirrer jeg rundt med et hode PROPPFULLT av idéer.. Satser på noen ledige timer en kveld, slik at det snart skal bli noe ufornuftig og totalt overflatisk å blogge om igjen. Du så deilig.

pusspuss

8 kommentarer:

 1. hmmmm.....for mange ting og for lite tid....kjenner meg igjen.....men lærer vi av det? Nææææh.
  Koselig å treffe dere i går, eldste snuppa var helt betatt av din eldste sønn :)

  SvarSlett
 2. Hei på deg*smile*
  ..måtte virkelig trekke på smilebåndet her! Jeg kjenner meg så inmari godt igjen...vi bor jo så veldig tragt, og jeg har MANGE ting...hm..."men vi skal jo flytte større snart", sier jeg..."men du vil sikkert ha noe nytt da også?", ier han..*hihi*

  ..så blir vel litt sortering her etterhvert også...*smile* Men dessverre ingen timer i døgnet å donere bort..*blunkesmil*

  Ønsker deg en flott kveld!
  Klem klem

  SvarSlett
 3. ha-ha:D Skjønner jeg kan se fram til pappapermen! Kanskje det blir orden i hjemmet... Ønsker deg en fin kveld! klemmer

  SvarSlett
 4. Det verste jeg vet er når mannen skal rydde og organisere - da vet jeg plutselig ikke hvor noen ting er!! :)

  Gleder meg til overfladisk blogging fra deg;)

  Stor klem fra Sissel:)

  SvarSlett
 5. Haha! Enig med Sissel over her, men flinke mannen din, da!

  SvarSlett
 6. Du får sagt det du, Jenny!! haha...
  Pust med magen og legg beina høyt innimellom og ta deg tid til overfaldisk blogging med GOD samvittighet! Alltid en fryd når det er nye innlegg fra deg!
  Stor klem fra meg :*

  SvarSlett
 7. Hvis du finner noen som vil bytte, så rop ut!! For vi er flere med dette problemet ;) Så kanskje denne personen har flere timer som kan byttes bort?

  SvarSlett
 8. Lykke til i hverdagen!! Gleder meg til nye innlegg fra deg utover høsten!!

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...