søndag 2. desember 2012

a d v e n t


De siste dagene har vi ommøblert litt på veggene. Egentlig var planen (min) å male stueveggene før jul. Men jeg må bare krype til korset og innse at kroppen ikke orker så mye styr om dagen. Hodet er fullt av idéer, men noen må bare ligge på vent til kroppen er enig. Desto kjekkere er det når jeg endelig får opp ting på veggene som jeg lenge har ventet på. Jeg kommanderer og mannen borer, skrur og henger opp. Tommelopp!

Dette er bare en liten smakebit - så skal jeg vise dere mer når jeg får litt dagslys å ta bilde i. Akkurat nå ligger jeg med beina høyt. Jeg har hatt adventsnatt i kirken sammen med 11åringer. Gøy og tøft på samme tid. Så da er det godt å roe ned og kose seg med en bloggrunde. Så mye herlig inspirasjon til adventspynting rundt i de mange bloggehjemmene. Jeg elsker denne årstiden! At vi i dag hadde første pinnekjøtts-måltid gjorde den første søndagen i advent helt fullkommen.

Fin adventskveld til deg!
pusspuss

6 kommentarer:

 1. Snälla, bella, så fin heim! Kjære du, likte veggfargen veldig godt. Og så fint de har det!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. jo, den veggen har ikke så ille en farge - men det er en kontrastvegg. Resten av stua er eggehvit... (eller block watne-hvit ;P) har lyst å male hele rommet for å få en lunere stemning. Men litt nytt på veggene funker jo det også :) Inntil videre.

   pusspuss!

   Slett
 2. Så fint dere har ordnet det :) Med nytt, gammelt og hjemmelagd om hverandre.
  En herlig mix. Bilder helt til venstre vekket min interesse.
  Ha en fin adventstid :)
  Janne

  SvarSlett
 3. Du er heldig som har en mann som vil hjelpe deg å henge opp på veggen... Det ble så fint! Gleder meg til å se når det nærmer seg julen.. Klem fra mamma.

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...