fredag 14. desember 2012

Bursdag & Biscotti

I dag tidlig våknet jeg til tisking og hvisking fra mine tre kjære- Påfølgende kom de togende inn med bursdagssang, gaver og mange gode bursdagsklemmer. Jeg er en heldig 29-åring!

Videre fortsatte dagen med barnehagebesøk og hjemmekontor. Og med hjemmekontor kan man gjerne unne seg en kaffepause og et par nylagde julebiscotti med mandler og tranebær. Oppskriften fant jeg her på Trines matblogg, og den kan trygt anbefales. Kjempegode til kaffen - både søtt og friskt på samme tid.

Om ikke dagen allerede er perfekt, så ser ikke kvelden ut til å bli noe verre. For nå venter barnepass, tre-retters middag sammen med mannen og gode venner, og til slutt showet "Kondolerer" med Else Kåss Furuseth. Lenge siden jeg har hatt en så innholdsrik bursdag. Jeg gleder meg!

Ønsker dere alle en fortreffelig 14. desember. Nå er det bare 10 dager igjen til jul!
pusspuss
 

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen!! Høres ut som om du har en herlig plan for dagen:)
  Kos deg!

  SvarSlett
 2. gratulerer så mye med dagen!! ikke noe er bedre enn å få feire sammen med sine kjære ;)
  og kjærestekveld er jo bare balsam for sjelen :)

  her har vi feiret min svigermor i dag, hun ble 70 i dag, og synes fortsatt bursdag er like stor stas!

  SvarSlett
  Svar
  1. bursdag går aldri av moten ;) og ja - kjærestekveld var så absolutt nydelig! Anbefales ;) Men nå har du vel gjerne hendene fulle med en liten en. Gratulerer!

   Slett
 3. Fazlur-Rahman Khan Celebrity Profile - Check out the latest Fazlur-Rahman Khan photo gallery, biography, pics, pictures, interviews, news, forums and blogs at Legend of Bangladesh!

  SvarSlett
 4. Matthew Gray Guble Celebrity Profile - Check out the latest Matthew Gray Gubler photo gallery, biography, pics, pictures, interviews, news, forums and blogs at Celebrity Ping!

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...