fredag 1. februar 2013

Syplassen

kilde

Sommer, pasteller og symaskin i skjønn harmoni. Det hele står i ganske sterk kontrast til skrivebordet her hjemme. Mitt skrivebord i husets crafty-hjørne er nemlig overlesset med gamle interiørblader, rot og skrot i skrivende stund. I tillegg står  det en symaskin der, men den funker ikke. Den har faktisk ikke virket på flere måneder, og nå klør det sånn i syfoten at jeg må straks gjøre noe med det.

Dermed søker jeg råd. Dere kreative damer som syr litt; hvilken maskin har dere, og er dere fornøyde? Jeg har settl på Janome DC 4030 og PFAFF ambition essential/ 1.0... Noen med erfaring fra disse to?

Sammen med en ny symaskin lover jeg bot og bedring og orden i sysakene. Ryddig skrivebord og hyller med vårfarger. Kanksje noen puter, forklekjoler, babysengetøy and so on. Det hadde vært no'.

Fin fredagskveld til deg. Her er det beina høyt, saftis og sjokolademelk. Høygravid, jeg? ;)
pusspuss!

5 kommentarer:

 1. Har dessverre ikke noe tips når det gjelder symaskin. Det er veldig koselig å lese bloggen din! Gleder meg på dine vegne med den lille jenta som skal komme.
  Klem fra Margrethe

  SvarSlett
 2. How much I would love to have a sewing space like this!

  SvarSlett
 3. Har desverre ingen tips der...
  Men lekkert bilde:)
  God helg!
  klem

  SvarSlett
 4. Så koseleg syplass :) Der må ein jo berre bli kreativ :)
  Gratulerer så mykje med prinsessa i magen! :)
  Eg håpar det vert fleire husmortips her framover, for dei har eg sakna :) Du hadde så mange, finurlege tips å kome med :)
  Lukke til vidare i svangerskapet og i den siste ventetida :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 5. A 2005 fMRI study conducted at the rolex submariner replica University of Groningen in the Netherlands showed activity louis vuitton outlet in female fakers' motor cortex that controls conscious thought [source: Roberts]. During the real thing, that brain region lets go and shuts down.

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...