mandag 11. mars 2013

ventetid
Snart kommer hun. Lillesøster.

Hvem er hun? Hvem ligner hun på? Hvordan vil det bli å være trebarnsmor? Når får jeg sove en hel natt igjen? Hvordan vil storebrødrene oppleve å få en liten baby i hus? Når kommer hun? Nå? Nå? Nå? Ja, det at "tredjemann er en luring" stemmer faktisk...Spørsmålene er mange og det kribler lett i magen til både små og store her i huset.

To dager til termin. Nå kan du komme, lille venn. Vi er klare!
pusspuss

25 kommentarer:

 1. Ønsker deg masse lykke til! :) Jeg fikk vite at jeg skal bli tante til ei lita jente i dag :) Har alt begynt på et rosa vognteppe. Stas!
  Hun har fått seg et koselig sovehjørne den lille tøtta di:) Spent på hvem det er som kommer, og hvilket navn dere velger til henne. Tenker på dere skjønner du, og sjekker instagram for oppdateringer iblant :)

  klemmer!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Kristin :) Og gratulerer som tante-to-be! Det er jo superstas å være tante :)
   Tusen takk for mange gode forslag til navnevalg! Har ikke helt landet enda, så vi får se hvem som kommer ut. (satser på at hun har en lapp i hånda på hvilket navn vi skal velge ;P)

   klem

   Slett
 2. hi hi, måtte inn å titte her også :) Spennende dager! Masse lykke til!

  Stor klem fra Hedda

  SvarSlett
  Svar
  1. hehe.. følger med på deg også!! Lykke til til oss begge to <3

   klemklem

   Slett
 3. Så spennede - masse lykke til:)
  Kjempelekkert barnerom i flotte farger:)

  Ha en fortsatt fin kveld:)
  Klem fra Marianne

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk :) Ha en deilig tirsdag!
   klem

   Slett
 4. Ikke lenge igjen nå! Håper du slipper å gå så lenge over termin. Lykke til i innspurten. Tenk, snart kommer det ei som skal sove i den søte senga. ♥

  SvarSlett
  Svar
  1. tusen takk - ja, det er utrolig at hun snart er her... Enten hun vil eller ikke ;)
   klem

   Slett
 5. Lykke til i tiden som kommer :)
  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Så spennende! Må innrømme at jeg er innom og sjekker deg på instagram jevnlig for tia , lever meg veldig inn i hvordan du har det Nå! :)lykke til kjære du!

  SvarSlett
  Svar
  1. hihi :) Ja, det er bare å følge med... Plutselig! ;)
   Nyt tiden med en liten knøttis du også!
   klem

   Slett
 7. For en nydelig plass til frøkna! Lykke til :)

  SvarSlett
 8. Helt herlig! Jeg liker stilen din så godt! Kunne kopiert det meste hos deg til punkt og prikke. ;) Er så koselig å kikke innom deg, blir GLAD av å se på de fine bildene dine! Lykke til med innspurten - plutselig er hun her!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for så mange fine ord, Kikki! :) Ja, nå gleder vi oss til ankomsten... Rart hvordan livet blir snudd på hodet på et blunk :)
   klem til deg!

   Slett
 9. Tredjemann er en luring ja....lykke til med innspurten. Følger spennende med her for å se om noe skjer. Jeg koser meg som trebarnsmamma og den lille tulla mi (som ikke er så liten mer...). Gled deg!!! Klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er godt å se at livet som trebarnsmor kan anbefales ;) Vi gleder oss!
   klem

   Slett
 10. Åå, så spennande! No kan det verkeleg skje kva tid som helst! :)
  Lukke til, både i resten av ventetida (som vonleg ikkje vert altfor lang), til det nye nurket melder sin ankomst, og ikkje minst til tida etterpå når alt skal gå seg til :)
  Klem, KristiN

  SvarSlett
 11. Hei!

  Sjekker innom siden din i ny og ne. Så mye fint du skriver! Og så mange nydelige bilder. Lykke til med fødsel som snart er i gang! Jeg skal forresten ha en jente til jeg også, i juli :) Gleder meg :)
  Hvor har du forresten fått tak i de store papir"ballene" som henger over barnesenga? De var så fine!

  Klem Solgunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, Solgunn! Så koselig å høre fra deg :) Og så moro at du venter jente nummer tre. Ja, det er ikke fritt for at vi får hektiske dager fremover ;)
   Papirballene er fra Søstrene Grene, men vet at de også finnes på diverse nettbutikker rundtom... Liker de så godt selv også :)

   Ønsker deg alt godt og håper formen er bra. Jeg for min del er veldig glad for at svangerskapet snart er over... ;)
   klemklem

   Slett
 12. But the real bombshell landed in November 2010, with prada handbags the revelation that a decent proportion of men fake orgasms as well, flying in the face of some sexologists who so closely associated vaginal intercourse with male gucci replica orgasm, they deemed it a moot point [source: Muehlenhard]. University of Kansas psychology professor Charlene Muehlenhard surveyed about 350 male and female college students about orgasm deception, and 24 chanel replica percent of the guys copped to it [source: Muehlenhard]. Men employed fake-out tactics similar to those of their female counterparts, such as aping sexual excitement. And in addition to condoms protecting hermes outlet against sexually transmitted diseases, they can also offer men an added bonus of hiding a lack of ejaculatory evidence [source: Sohn]. Unlike women, however, their main motivation for the mimicry was fendi outlet getting intercourse over with [source: Muehlenhard].

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...