mandag 10. januar 2011

Bivirkninger


Hva har skjedd med meg? Jeg kan nemlig rapportere om dette resultatet etter supereffektiv shopping fredag: Masse klær til barna - det er jo salg! Og til meg selv: En lousy rockering. Med vekter. Som gjør drittvondt og gir meg blåkuler. Jaja, hello 2011 liksom. Tragisk. Ingen advarte om slike bivirkninger da jeg ble mor for første gang. (*men det er likevel verdt det altså!)


 Barna er heldige da. Som får fine klær fra noen av mine favorittmerker. Jeg fant blant annet genser og bukse fra Cupcake til minstemann, mens storebror fikk gensere og bukser fra Meetoo og Hummel. De to førstnevnte kjører fargerike og fine design til de aller minste. Mens klassikeren Hummel er Old School-nostalgi. 


Så jeg lever på det. At i det minste barna mine kan gå rundt i nye fine klær. Så får jeg ta det igjen når kroppen min er litt mindre post-gravid. Den bilringen som ble igjen etter første svangerskap (*ja, for jeg hadde jo ingen før det.. høhø) har nemlig fått seg noen kompiser etter nummer to. Og nå erklærer jeg krig. I alle fall litt. Kanskje en kald krig :) Sånn typ; bare bli litt sunnere og bevege seg mer. Sunt for kropp OG sjel!


..og bare et lite PS: jeg er enda ikke en sånn mamma som springer rundt med flokete hår i mannens gamle joggedress. Og jeg har ingen planer om å ende der heller. Så no worries ;) yet.

6 kommentarer:

 1. Eg likar deg, Jenny! Du er vittig. Og eg ser deg for meg med rockeringen...
  You go, girl!

  SvarSlett
 2. Akkurat som e skulle skrevet det sjøl ;) hihi....

  SvarSlett
 3. Det har mange bivirkninger å bli mamma, ja! Var ikke helt forberedt på alle, må jeg innrømme! Har ei venninne som så ut som ei barbiedukke 2 uker etter fødselen, SÅNT skulle vært straffbart!

  SvarSlett
 4. Du får sagt det du, Jenny! Du skriver så utrolig bra!! Svært igjenkjennbar situasjon!! Tøffe klær gutta har fått -uansett moro å handle på salg ;) Rock on!!
  KLEM Carina

  SvarSlett
 5. hehe.. godt å høre at jeg ikke er alene. Men det er jo så kjekt å handle barnetøy da. For de trenger ikke å prøve og ser bra ut i alt mulig. Litt mer tidkrevende å finne noe selv - så det er vel gjerne en del av grunnen til resultatet ;)

  Ha en deilig dag, jenter!

  SvarSlett
 6. Ha, ha, velkommen etter!!! Jeg kan trøste deg med at det går tre uker i alle fall til blåmerkene gir seg. Jeg rokker morgen og kveld, tre hundre runder hver gang, og det gir resultater, selv om det gjør dritt-vondt fortsatt!!
  Flotte klær til ungene!!
  Mamma

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...