onsdag 5. januar 2011

kjøkkendrømmer for 2011

lånt fra dt.no
Nå er vi så heldige at vi flyttet rett inn i nytt hus for litt over et år siden. Med andre ord er det ikke mange oppussingsprosjekt på gang. Men vi har hatt litt å ordne vi også. Hele sommeren gikk med til å male hus (*mannen malte siden jeg var gravid ;) ) og til å opparbeide uteområdet.


I år er det ikke så veldig mye som gjøres. Men jeg har likevel noen drømmer og tanker. Så får vi se hva det blir av dem :) Noen av planene handler om kjøkkenet. Blant annet bør vi få ut fingern og flislegge over kjøkkenbenken. En jobb som går fort, men som er litt tiltak å komme igang med.


Bildene av kjøkkenet ble tatt rett før jul. Åh, så gjerne jeg skulle hatt vekk den microbølgeovnen. Men vi bruker den jo nesten daglig (og enda mer nå som mini skal begynne å spise annet enn pupp). Hva gjør dere andre? Lever dere med et monster på kjøkkenbenken slik som meg?

lånt fra boligpluss.no

Lampen på kjøkkenet vil jeg også gjerne bytte ut. Nå har vi bare en fra ikea som var et in-need-of-some-light-impuls-kjøp. Drømmen er en ph5-lampe (kanskje en gul eller blå lik de på det øverste bildet?), eller en industriell lampe i sukkertøyfarge. Eller kanskje en "nettinglampe" med stor pære... Jeg føler på meg at 2011 er året for ny kjøkkenlampe! Spørs bare om supermannen er enig ;) 
 
Ved siden av å drømme er det tid for å rydde ut julen. Moro så lenge det varer! Men er det godt å komme tilbake til hverdagen. Gleder meg til en fargesprakende vår! 

Ha en deilig onsdag!! 
klem

2 kommentarer:

  1. Jeg lever med microen på toppen av kjøleskapet.

    SvarSlett
  2. Og jeg har min inne i skapet over ovnen. Det går helt fint så lenge det er god plass over og bak den, og så har vi døren åpen akkurat når den er på... Mokkidakk

    SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...