torsdag 12. april 2012

hverdagsmagi


Jeg prøver å leve - og nyte det. Det har blitt så viktig for meg i det siste. Dagene turer av gårde. Jobb, travelhet, kaos, rot, litt kjefting. Ja, så ufin kan hverdagen av og til være. Men i det siste har jeg prøvd å reflektere rundt hva som er viktig for meg. Hva som virkelig er livet. Og når man har små barn, så er svaret ganske enkelt. Jeg prøver så godt jeg kan å strekke tålmodigheten, ikke bli så snarsint over småting. Hva er det jeg egentlig har så dårlig tid for? Det er jo ikke vits i å haste sånn om morgenen - det er mye bedre å prøve å nyte tiden sammen med barna og bruke 10 minutter ekstra.

Jeg har blitt grepet av livet. Ja, jeg har sånne øyeblikk nå om dagen. Og da er det fint å forevige dem - slik at disse gode stundene kan huskes også når de to røverne mine rager et hode høyere enn mamma. Vi får ikke denne tiden tilbake. Den må nytes nå.


"La deg gripe av livet! Hvert sekund har sin skjønnhet."

- Ragnhild Bakke Waale

11 kommentarer:

 1. Et veldig flott innlegg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. takk - fint å kunne minne hverandre om livets viktige saker og ting også innimellom ;)

   Slett
 2. Det er så sant, så sant. Og jeg tenker mye på det selv for tiden. Livet lever man bare en gang, og da bør det nytes.
  KLEM!

  SvarSlett
 3. Veldig godt å ha deg tilbake!!! Har savnet deg. Er så enig i det som du har skrevet her. La oss bli grepet av det som er viktig!!! KLemmer fra meg

  SvarSlett
 4. Så fint skrevet! Bra å huske på! Spesielt de 10 minuttene om morningen - hvorfor stresser vi så fælt! Takk for at du deler fine og viktige ord!

  SvarSlett
  Svar
  1. i know! stress er tull, selv om jeg er veldig god på det ;)

   Slett
 5. Nydelige hverdagsbilder og fine ord!! Det er sant, det er viktig å tenke litt over hva som -egentlig- betyr noe. Klem

  SvarSlett
 6. Og jeg som (nesten) aldri kommenterer på blogger, selv om jeg leser de. Syns det er så stress på telefonen. Men jeg måtte via Jorunn og se at "Supersnella - 3 dager siden" Ble helt gira og gleda meg SÅ til å se hva du skrev! Du er min favorittblogger asså.
  SÅ gøy at du blogger litt igjen!

  SvarSlett
  Svar
  1. takk for at du tok deg tid til å kommentere, Maria! Jeg gidder aldri å kommentere på iphone jeg heller ;)
   Du er god!

   Slett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...