fredag 15. juni 2012

bursdagsforberedelser



 

Storebror fyller 4 år på søndag. Som en naturlig konsekvens av dette er helgen viet til bursdagsselskaper. Da må mor og sønn planlegge litt.

En butikk ble til, og jammen fikk jeg ikke tid til å lage noen pompoms også i år. Elsker polkadot-silkepapiret. Kjøpt via Ebay om jeg ikke husker feil... Siden favorittfargen til 4åringen er rosa, har jeg pyntet med peoner. Det blir sjørøver- og lynetMcQueen-bursdag tidsnok, tenker jeg ;) (og ja, han elsker dette allerede nå altså, så det er ikke bare rosa det går i ;) TRO meg!)
Nå gleder vi oss til storinnrykk av venner og familie både lørdag og søndag.

Ha en riktig god helg du også, da!
pusspuss

4 kommentarer:

  1. Du er så flink kjære jenny, jeg blir litt målløs rett og slett. pom pomene var nydelige og butikken likeså. håper guttungen og mora og resten av familien får en heidundrende bursdagshelg. koooos dere, og gratulerer til 4 åringen!!

    klem klem

    SvarSlett
    Svar
    1. søte deg :) Så koselig.. ja, jeg synes jo det er moro med barnebursdag - og når 4åringen synes det er like gøy, ja, da må vi jo bare finne på litt ekstra. Ha en nydelig helg du også! Klem

      Slett
  2. Er så glad du er tilbake i bloggverdenen igjen. Alltid så mye inspirasjon å hente her. Og godt det ikke bare er min sønn som er glad i rosa, både han og lillebror måtte ha rosa tannbørster. Kjempefine bursdagsinvitasjoner og stilig butikk. Her snakker storebror om 3årsdagen nesten hver dag. Blir nok lenge å vente i 2 måneder til. Håper jeg dukker opp av gravidtåka nok til å være litt kreativ :-). Drømmen min er å feire burstdagen hans i nytt hus, så får vi se om det går. Ikke bar lett med huskjøp...Fortsatt god sommer

    SvarSlett
  3. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

    Laordendelacerveza.com
    Information
    Click Here
    Visit Web

    SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...