torsdag 29. november 2012

chevron christmas
  
I kveld fant jeg endelig frem julekalender-stasjet som har ventet i skapet lenge nå. Tidligere i høst bestilte jeg papirposer på Etsy, tiltenkt guttas kalender - og følte meg ganske genial. Nå ser jeg jo at Panduro, Kremmerhuset og veeeeldig mange andre kjører på med papirpose-kalendere. Så mye for genialiteten. Hoho!
Uansett, genialt eller ikke - jeg gleder meg til å henge opp de 48 posene med chevron-mønster. Grått til lillebror og sort til storebror. Så får de bære over med de neonrosa hullforsterkerne ;) De er det mamma'n som har valgt. Tall-tagsene er fra House Doctor og ble med hjem fra Køben.

Inni posene blir det ikke noen avanserte greier. Jeg gidder ikke fylle opp huset med småleker som blir kastet etter en mnd, ei heller å bruke unødvendig mye penger på det. Dermed er det noen poser med en liten sjokoladebit, og noen med såpebobler, sokker, badeskum, små tegnesaker, klistremerker o.l. Bruksting med andre ord. I tillegg skal vi hver søndag i advent gjøre noe ekstra koselig sammen som familie.

Å som jeg elsker tiden vi går inn i nå. Adventskos og gode forventninger. Rikig nok er det hektisk på jobben. Men de kveldene og fridagene jeg får til rådighet - ja, da gromkoser jeg meg!

♥ God advent!7 kommentarer:

 1. Ah...dette både ser og høres helt nydelig ut! Ha en koselig førjulstid :-)

  SvarSlett
 2. En slik julekalender høres koselig ut! :) Lenge siden jeg hadde en slik julekalender og det er jo kjedelig å lage en sånn til seg selv, hehe! :)

  SvarSlett
 3. Har ikke sett disse posene før. Fiine! Og merkelappene ikke minst!

  SvarSlett
 4. Jeg synes du er genial jeg, jenny;)
  Er enig ang. innholdet - derfor ble det ingen pakkekalender hos oss i år. Vi gikk for mummi-kalenderen istedet!
  Men neste år - kanskje? :)

  SvarSlett
 5. Digger de posene der, og ikke minst taggene. Love it :)
  Samme innhold som guttungen hjemme får stort sett. Greit med slike kalendergaver synes jeg :)
  Ha en flott fredag og helg.
  klem klem

  SvarSlett
 6. Flott og stilig!
  Fin helg til deg.
  Hilsen fra PiPa

  SvarSlett
 7. Rene Russo Celebrity Profile - Check out the latest Rene Russo photo gallery, biography, pics, pictures, interviews, news, forums and blogs at Celebrity Ping!

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...