onsdag 21. november 2012

with L O V EI skrivende stund er jeg sofaliggende med forkjølelse, feber og bekkenløsning. Er det ikke det ene, så er det det andre - synes mannen min. Sånn er pregnancylife! (å som jeg gleder meg til å bli meg selv igjen - sånn ca 6 mnd etter fødsel ;) )

Da er det hyggelig å ta med seg macen og kose seg med julemusikk (jeg sprakk i dag!) og lese seg opp på bursdags- og julegaven! Jeg har nemlig fått meg nytt kamera; et Canon 60D. Så nå håper jeg bloggelysten også kommer seg. Å ta bilder med dårlig kamera og optikk i høstskumring er nemlig ikke noe moro.. Ser jo at det er mye å sette seg inn i - mitt forrige kamera var et Nikon-kamera, så det er jo noen forskjeller + at dette kameraet er hakket mer avansert. Gleder meg!

Lykten og tagsene over laget jeg for noen kvelder siden. Enkelt med papirleire (paper clay finner du bl.a. på Panduro), julekakeformer og stempler fra søstrene grene. Det er første gang jeg har prøvd å lage lykt av leire, og det fikk jo fint! Med bokstavstempler kan det bli mange enkle fine julegaver :) Tagsene blir pynt på årets julegaver.

Onsdag i dag. Ha en fin en!
pusspuss

4 kommentarer:

 1. Uffa meg, ikkje kjekt å vere sjuk! Vi fekk vannkoppar i hus i dag, så det er litt slakt tempo her òg...

  Nydelege tags, og så har du fått så fint banner her i bloggen din!

  God betring!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for omtanken ;) Og masse god bedring til dine også - er spent på når vannkoppene inntar vårt hus...

   God helg :)

   Slett
 2. Huff, så kjedelig å være dårlig igjen... Håper du blir raskt kvitt forkjølelsen, bekkenløsningen er det vel verre med...

  Så fine ting du har laget! Er den leira lett å jobbe med? Jeg prøvde meg med fimo fra Panduro i fjor, men ga opp for den var så hard.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for gode ønsker :) Ja - papirleire er lett å jobbe med. Har den vært åpnet, er det viktig å lagre den tett, hvis ikke tørker den ut. (denne skal jo ikke i ovnen, slik som fimo) Dessuten synes jeg det er mer for pengene enn fimoleiren ;) Men fimo er fin til sitt bruk!

   God helg :)

   Slett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...