søndag 22. mai 2011

dandelion


Jeg har gått i krig. For med nybygd hus på noe som tidligere var et jorde, sier det seg selv: Her er det mye løvetann! Det lukes og lukes, men løvetannen ser ikke ut til å bry seg om mitt fiendskap. Han kommer stadig tilbake.

Da får man trøste seg med slike bilder. For sannelig kan løvetannen være nydelig vakker også. Og tydeligvis er det ikke alle som vil denne planten til livs; det sies at det første de hageelskende engelskmennene gjorde når de kom til nye deler av verden for å danne kolonier, var å så løvetann!


Krigen ser det ikke ut til at jeg vinner med det første. Så da gjelder det å se det vakre i ting. Kanskje skal jeg lage meg et syltetøyglass full av "dandelion wishes"?  Det kan jo være en søt og sommerlig vertinnegave også det. Til en mottaker som skjønner at det er noe annet enn et glass fullt av ugress. *smil*

Flere vakre bilder finner du inne hos Susan O´Connor på Etsy. Hun kan få en gråstein til å skinne.


Jeg tillater meg å la dette være en vennlig oppfordring for uken som ligger foran; Let etter det vakre i livet! Jeg tror vi kan finne mer enn vi aner... 

Klem

12 kommentarer:

 1. Nydelig!!!
  (men slitsomme...!;)
  Klem

  SvarSlett
 2. den oppfordringen skal jeg ta med meg inn i ei uke som blir ganske hektisk. Vakre bilder - anså slaget som tapt i fjor, jeg. Tone

  SvarSlett
 3. Nydelige! Jeg har hatt helt dilla på slike tidligere, og jeg kjøpte meg til og med et dandelion-mønster på pdf på Etsy for å brodere på en pute. Jeg har fortsatt ikke gjort det (Etsy-fingeren jobber litt fortere enn broderifingeren...), men kanskje det er tiden for det nå?

  Jeg liker oppfordringen din. Det er i hverdagen det vakreste finnes.

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 4. En ting til. Kjøp denne: http://www.plantasjen.no/uteliv/hageredskap/4db97b83c2d57c9cbe0001a5/ Genial!

  SvarSlett
 5. Kjenner til problemet..Min kjære river seg i håret med jevne mellomrom;) Ungene på den andre siden, elsker dem og kommer stadig med gule buketter:)
  Bildene var nydelige!
  Klem

  SvarSlett
 6. Huff ja...hva kan man gjøre...

  Jeg er nybegynner ved symaskina og har ligget laaangt unna glidelåser...hmmm...kanskje jeg skal prøve å tørre meg uttpå da etter den flotte diy din...Takk uansett! ;)

  Ja, viktig å ta seg tid til å lete etter det vakre i livet istedenfor å suse igjennom og bruke alle krefter på ting som ikke er vakkert...den felle her jeg en tendens til å falle i...Fin ny uke te dæ søta! Klæm

  SvarSlett
 7. Nydelige bilder, tekst og ikke minst nydelige ord på slutten...
  Takk for alt :)
  Ha en fin uke kjære deg!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 8. flotte bilder og bra tekst! æ har gitt opp den kampen :) her e det fritt frem for løvetenner! eneste de må passe sæ for e gressklippern :)

  SvarSlett
 9. Måtte bare nevne deg på bloggen min i dag. Du har jammen god smak! :)

  http://langsmargen.com/2011/05/jeg-vil-haaa/

  SvarSlett
 10. For et fint innlegg!!! Likte godt sitatet ditt!!
  Nydelige bilder!!!

  Forsatt fin mandag!

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...