mandag 23. mai 2011

fruktkurven



Jeg var ikke mange årene gammel før jeg innså at flaks ikke var helt min greie. Familien befant seg på julemesser og tombolaer titt og stadig, men jeg måtte se de fine premiene forsvinne én etter én.

På èn julemesse, da jeg var omtrent 7 år, stakk jeg derimot av med fruktkurven. Jepp, fruktkurven! Premien over alle premier. Hovedattraksjonen på tombolaen - med masse sjokolade og digg oppi. Kurven var enorm! Likeså var smilet mitt. Litt vittig når jeg ser tilbake på det. At jeg kunne bli så lykkelig av en fruktkurv. 

Fruktkurven ble fort tømt. Men mamma tok vare på kurven. For noen år siden fikk jeg den tilbake, full av små pakker - en julekalender fra mamma. Kurven har siden blitt brukt til diverse, men i fjor flyttet den ut for å romme blomster. Da jeg tok den frem igjen i år, hadde den opprinnelig bambus-fargede kurven blitt stygg av vær og vind. Dermed fikk den en dusj med spray-lakken. En herlig rosalilla farge som matcher hortensiaen. Og på 1-2-3 så har jeg en blomsterkurv som minner mistenkelig om de flettede lyktene man finner på diverse interiørforretninger nå. 

Mon tro om de som en gang lagde i stand denne fruktkurven for 20 år siden visste at mottakeren ville bli så glad? Kurven gjør meg lykkelig den dag i dag

*smile* 

Ps: Spraylakken er kjøpt fra KEM (kunstnernes eget materialutsalg) og kan virkelig anbefales. Finnes dessuten i maaange deilige farger.

12 kommentarer:

 1. Så koselig:) Og veldig fine farger på den spraylakken altså!

  SvarSlett
 2. Så fiiin!
  Tusen takk for tipset om hvor sprayen kan kjøpes!! Det trengte jeg;)
  KLem

  SvarSlett
 3. aaah..fruktkurven!!
  det var drømmen liksom, tenk å kunne stikke av med den!
  så kjekt at du fortsatt ser nytten i den, og at den skifter funksjon med årene!!

  SvarSlett
 4. Har du vunnet fruktkurven ja, din heldiggris!! :-)

  SvarSlett
 5. Så koselig innlegg:), har drømt mange ganger om den fruktkurven ja;).

  De sprayboksene såg kjempefine ut, takk for tipset:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Så koselig historie! :) Kjempekjekt at korga bringer glede i dag også! Eg hugsar framleis då eg vann ei kjempeflaske med badeskum på påskebasar hos tanta mi i Nordfjord. Stolt som ein hane! :)

  SvarSlett
 7. Så søt historie. :) Og så fint at du fortsatt gleder deg over premien din. Den ble jo superfin etter at du spraymalte den! Fin farge!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 8. Fantastisk!! Jeg ELSKER kurven din og du kunne ikke hatt en bedre blomsterpotte til hortensiaen. Nå kan du smile å tenke på fruktkurver og sjokolade hver gang du passerer hortensiaen! Fargen var griiiiselekker også! Dagens inspirasjon og nå skal jeg garantert handle spraylakker fra KEM!

  SvarSlett
 9. For en utrolig koselig historie, og for et fint minne å ha :) Kurven er forresten blitt kjempefin!

  SvarSlett
 10. fantastisk historie. har også vært på basar og håpet på fruktkurv;)
  nydelig hortensia!!
  fin kveld til deg
  klem kristina

  SvarSlett
 11. Heeeeerlig!*smile*
  ..og takker for tips om KEM sin spraylakk-har jo handlet der sikkert tusen ganger..men aldri tenkt på spraylakken! Er det mulig?*hihi* og jeg som bor rett ved og allt nå..*hihi*

  ..ja, da skal jeg ta meg en tur dit snart og se etter ny spraylakk..masse som skal lakkeres her i gården nå ja*smile*

  ..vet du prisen forresten?

  Klem klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...