mandag 30. mai 2011

pre birthdayparty

bilde lånt her
Jeg river og sliter meg selv i håret. På lørdag får vi huset fullt av små og store gjester som skal feire en stolt gutt som snart fyller 3. Jeg elsker det. Jeg elsker å planlegge, handle inn, pynte, lage godteposer, bake kake og pynte cupcakes

bilde lånt her
Hvorfor jeg river meg i håret? Jo, fordi jeg alltid tenker at jeg skal begynne å planlegge og ordne ting i god tid, men alltid ender opp med å gjøre ting i siste liten*. Nå er det blant annet alt for sent å bestille kule sugerør og bursdagspynt fra etsy. Og med tanke på at jeg blir hjemme med mine to søte både torsdag og fredag, ser jeg for meg at det meste blir ordnet i noen krampetrekk natt til lørdag. Det blir liksom ikke så effektiv med barn hengende i skjørtekanten ;) 

Men selskap blir det likevel. Og litt skal vi nok klare å pynte, bake og ordne. Masser av inspirasjon finnes på nett. Og så lenge det kommer en håndfull fine folk, så er nok treåringen MER enn fornøyd. Enten det blir pomponger i taket, eller ikke... (har du hørt!)


*freak sier du? Ja, jeg liker å ha god tid på meg ;)
-----


Og dere: SÅ stas at så mange har lyst å være med på give away! Moro å oppdage nye bloggere også! klemklem

14 kommentarer:

 1. Kjenner meg så godt igjen i det du skriver! Jeg er en mester på å utsette ting. Starta på barnehagens 17 mai fane to dager før den skulle brukes enda jeg hadde visst om det i 3 mnd ;)
  Men det er ofte når man har dårlig tid man jobber best!

  Blir nok utrolig flott uansett!

  Har prøvd meg på glidelåsputetrekk i dag etter inspirasjon fra deg! Gikk jo strålende! Er jo perfekt å gjøre det slik på klær etc også. Må bare øve litt å treffe med glidelåsen midt på sømmen! Takk for DIY!!

  ♥ klem

  SvarSlett
 2. wonderful blog ♥ nice pictures :)

  SvarSlett
 3. Ja, godt du har litt hår igjen til å rive i (ha,ha, intern spøk!)
  Eg hadde òg store planar om å planlegge og dille og dalle til dåpen. Det skjedde ikkje, for å sei det sånn. Serviettane blei kjøpt inn i siste liten og cupkacesne ligna på blå soppar. Men det blei dåp og selskap, lell!
  Men ved neste festlighet skal eg vere SÅ godt førebudd ;)

  SvarSlett
 4. Ja blir slik her også, planleggingen er det ingen grunn til å klage på ;) men de små er vel fornøyd med ballonger og kake!!

  Fin kveld til deg!!

  SvarSlett
 5. Veit det ikkje er noko til trøyst, men slik er det her i heimen. Ser det for meg langt der framme kor flott alt kan bli, så fer kalendaren fram so fort ein knapt kan anda..og det vert krisehandtering i staden for kos. Me må vel berre øva og øva til me får det til..å planlegga med stil :)

  Klem!

  SvarSlett
 6. Gjett om jeg kjenner meg igjen da! Natt til den store dagen (uansett hva slags begivenhet det er), freser jeg rundt som en galning og ordner det jeg burde ha ordnet for lenge siden. For planleggingen begynte jeg jo på i god tid. :)

  Jeg er sikker på at det blir et supert selskap med en fornøyd 3-åring! :)

  SvarSlett
 7. Denne lander du uansett, ikkeno stress!
  Nydelig bilde dog;)

  SvarSlett
 8. Hehe.. jeg kjenner meg så igjen. Når det gjelder disse barnebursdagene så er det så mye som "må" fikses og ordnes. Så lenge du pynter litt, lager kake og pølser kanskje, og fiske godtepose.. SÅ blir det nok garantert poppis. Vi hadde skattejakt nede i kjellerstua, og det var gøy for gutta boys (Noah ble 4)... :)

  Men, når høsten kommer og bursdagen nærmer seg... så blir det nok de samme tankene som deg.. hehe...

  Masse lykke til, dette fikser du! :)

  KLEM

  SvarSlett
 9. Här hemma håller jag på med precis samma sak. Planerar för 3-årskalaset på söndag. Tycker också att det ska bli så kul att dekorera och fixa. Har pysslar lite vimplar av papper och fina godispåsar av tapeter än så länge. :-)

  Kram och lycka till med kalaset!

  SvarSlett
 10. Kjenner følelsen, det er alltid så langt frem, helt til det virker som om noen rev ut noen sider i kalenderen...
  Vi feiret 3 årsdag for en stund siden nå, men den aller største hiten var marshmallows på pinner dyppet i litt sjoklolade og pyntet med div kakestrø. Satt i vaser rundt på bordet ble det helt store. Har bilde hvis interessant. Ü

  Det blir sikkert en super feiring uansett!

  SvarSlett
 11. Tipper det blir et stilig bursdagsselskap, og en happy 3åring!

  Tusen takk for gode ord Jenny! En føler seg litt kjip når det blir slik, men jeg venner meg vel til tanken etterhvert.

  Fin kveld til deg:)

  SvarSlett
 12. Det der høres kjent ut ja... Men, tenker det kommer til å ordne seg og at 3-åringen får et kjempeselskap. De pleier jo ha det, uavhengig av de kule sugerørene og det andre stæsjet mamman gjerne skulle hatt på plass ;o)

  Og PS. Veldig koselig at du deltar i give away'n min!

  SvarSlett
 13. *hihi*
  ...høres så altfor kjent ut...*blunkesmil*

  ..men HELT sikker på at du får til en flott resultat-og gleder meg til å se!*smile*

  ...jeg kjører forresten en utfordring inne hos meg nå! Kanskje du kunne tenke deg å henge deg på??*smile*

  Ønsker deg en flott dag videre, søte du!
  Stoor klem

  SvarSlett
 14. Dette kunne jeg omtrent skrevet selv hehe. Jeg har alltid store planer både når det gjelder pynt og kaker, men plutselig er det dagen før dagen og jeg har glemt å handle inn det jeg trenger, Kjempeflotte inspirasjonsbilder du viser her.

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...