fredag 4. februar 2011

i gangen


Månedens utfordring hos Nib er oppbevaring. I tillegg har jeg denne uken hatt prosjekt - "sette mer farge på gangen". Med god hjelp fra Rice, noen gamle minner, noen nye lysestaker og litt heklerier, så begynner jeg å nærme meg målet.Hos oss oppbevarer vi mye i kurver. Votter, luer, sjal, hansker, tjukkesokker, skjerf og så videre ligger i kurvene under puffen. I de fargerike kurvene fra Rice finnes det regntrekk til vognene, hjelmer, og enda mer utetøy. 

På det store sikringsskapet har jeg hengt opp et trykk fra Dazeychick og Studio Mela. Det er en liten fugl som sier "bonjour". Dette skal etterhvert få glass og ramme og henge på veggen mot utgangen. I tillegg drømmer jeg om å male sikringsskapet med tavlemaling slik Amalie i Svenngaarden har gjort. Veldig tøft! Må bare overtale mannen først...Oppå puffen har hekleputa funnet veien. Der ligger også heklede bestemorsruter som jeg skal sy sammen. Usikker på om jeg skal lage et lite pledd eller et trekk til puffen.

speilet henger noen gamle svartepetter-kort. De er velbrukte, og jeg husker så godt at vi spilte dette når jeg var liten. Gode minner!

Oppå speilet står et skilt som sier; "A smile is the prettiest thing you can wear." En fin påminnelse som passer ekstra godt over et speil ;) Det var en gave fra gode venninner.Med to barn blir det fort en del utetøy. Dermed er jeg takknemlig for PAX-garderoben fra Ikea. Den er stor, romslig og har fine løsninger. Dessuten er jeg veldig fornøyd med dørene, hvor den ene har en skygge av grener på seg. Skapet rommer mye: På den ene siden har vi plass til støvsuger og jakker. I den andre har vi sko, tepper, toalett- og tørke-papir, mammas vesker og barnas tøy.Telefonbordet i teak er gjenbruk og det er aviskurven også. Nydelige begge to. Jeg liker å ha de siste bladene lett tilgjengelig. Dette er MIN kurv ;) Oppå bordet står nye lysestaker fra House Doctor. Fiiine!

Ønsker dere en herlig helg, alle sammen!

11 kommentarer:

 1. Fin gang med smarte oppbevaringsløsninger:) Her fikk jeg mange gode tips!

  Jeg undrer meg stadig over at du ikke har flere følgere! Det er ikke ment som kritikk eller hån altså, du har bare en så superfin blogg og jeg synes det er synd at ikke flere har oppdaget deg! Jeg blogger om deg snart - bare vent og se:)

  Klem Sissel

  SvarSlett
 2. for en lekker gang!! :) mye inspirasjon å hente her! :) ønsker deg og dine en go helg :)

  SvarSlett
 3. Som hentet rett ut av et interiørblad, Jenny! Du inspirerer:-)

  SvarSlett
 4. Fint! Jeg har og de kurvene fra rice, veldig fornøyd! De er lekre. Jeg digger teak- benken! Nice!

  SvarSlett
 5. Så fint du har det!! :) Ha en fortsatt super duper lørdag!!

  SvarSlett
 6. Å, dere. Tusen takk :) Er SÅ koselig med så fine tilbakemeldinger. Det gjør meg varm og glad i hjertet.

  Glad i dere, kjære bloggevenner!

  SvarSlett
 7. Jeg liker stilen. Farger er bra. :)

  SvarSlett
 8. Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg og for at du vil delta på lotteriet mitt :)
  Herlig fin gang du har - elsker farge innslagene, bade de duse fagene og de spreke kurvene :) Ser ut som en gang med mye plass.
  Oi som jeg savner det.hos meg tråkker du rett inn på kjøkkenet nemlig.Vi snakker ca halv kvm med noe man kan kalle "sette skoa sine onmråde"hehehe.
  Lykke til med utfordringen og fin søndag!

  SvarSlett
 9. oi, her skjer det ting! MÅ snart komme og inspisere... :) Kjempefiiint!

  SvarSlett
 10. Her var det en kjempefin blanding av gammelt og nytt! Lyst, lekent og kreativt!! Ha en fortsatt fin kveld : )

  SvarSlett
 11. Lekkert - og fargerikt! Nydelige smådetaljer og nydelige retroinnslag <3 Lykke til i utfordringen :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...