mandag 14. februar 2011

jomfru-award

Iiik! Her om dagen fikk jeg en hyggelig kommentar fra søte MINIMENINA. Hun hadde gitt meg denne awarden. Tenk det! Tusen takk, snille deg! Min første award!


Og som seg hør og bør skal man sammen med denne awarden avsløre tre ting om seg selv. Here we goes.

 • Tidligere var jeg en perfeksjonist. Og ryddefrik. Og klarte aldri å sove lenger enn til 9.30. Men så ble jeg kjent med kjæresten og mannen i mitt liv. Han ødela meg. Nå roter jeg, og nøyer meg med OK. Og dessuten så kan jeg sove til kl 12. (hvis muligheten byr seg. Men det har den ikke gjort på sånn ca 2,5 år ;P ) 
 • Jeg skarretR-en helt til jeg var 15 år gammel. Det er jo strengt tatt litt uvanlig for en sunnmøring. Men i barndomsårene hadde jeg en veldig god forklaring på fenomenet; mamma og pappa hadde nemlig bodd i Bergen. At det var lenge før min tid spilte ikke så stor rolle.
  • Jeg HATER klesvask. Og enda verre: å brette tøy. Kjære vene. Finnes det noe kjedeligere? Det hjelper ikke at mannen på galant vis har overlatt denne oppgaven til meg. Storebror vet veldig godt at det er mamma som vasker. Når han kler av seg om kvelden sier han; "Skjorta skitten. Mamma, du må vaske!" Usj..

  Og ja, både vaskemaskin og tørketrommel ligger fullastede i skrivende stund. Så jeg får komme igang før natta tar meg. Men først vil jeg sende awarden videre til en av mine favoritter og inspirasjonskilder her i bloggeland. Nemlig vakre Linn med den nydelige bloggen det gode i livet.

  God kveld til dere alle! 


  (jeg må forresten arrestere meg selv; Mannen kom nemlig hjem med deilig bodylotion til meg. Har du sett! Også i dag da!)

  1 kommentar:

  1. TUSEN, TUSEN takk!
   så kjekt! blir heilt rørt av så fin omtale :O) og berre så du veit det, så diggar eg bloggen din og ;O)

   skal gruble litt på den utfordringa :O)

   ønsker deg ein fin tysdag,
   her ber det snart avgårde på babysang

   -klem

   SvarSlett

  Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...