torsdag 3. februar 2011

sånn går no dagan...

For tiden er jeg gressenke. Og det skal jeg være litt til og fra i tre uker fremover. Dermed er jeg veldig glad for at vi på lørdag skal sette oss på flyet for å dra og besøke disse to fine:


Det blir kjekt for barna med litt mormor- og morfar-tid! Og kjekt for mamma med selskap, og hjelp. Det er ikke tull å være tobarnsmor ;) (skjønner ikke at folk klarer å håndtere flere barn jeg! :)) Men dagene alene her hjemme har vært fine de også. På dagtid er storebror i barnehagen, mens mini og jeg ordner og koser oss. Og på ettermidagstid går det i biler, brio og bøker. De tre B'ene :) Noah er så heldig å ha fått arve et lass med Brio fra pappan sin. Og Lukas følger ivrig med på storebrors prosjekter.Nå skal jeg bake ost- og skinke-horn. For i kveld venter jeg finfint besøk av venninner fra vgs. Og det er jo ikke verst med tanke på at det er 9 år siden vi gikk ut. Gode venner er skatter på jorden. Mer dyrebare enn porselenskopper ;)


Fin torsdag til deg som titter innom!

3 kommentarer:

 1. Kos dere så mye på mormor og morfar-tur, koselig å dra på besøk hos sine. Skal selv dra på tur i helgen på besøk til mamma, pappa og svigermor.
  Skjønne barn du har:)
  Klæm fra me.

  SvarSlett
 2. TAKK for hyggelig kommentar hos meg. Det varmer så! Setter sånn pris på tibakemelding. Gøy å høre at også andre liker det jeg driver med.

  Besteforeldre er mer enn gull verdt.
  Venner også!

  Ha en fin helg, kjære du!
  Klem fra An-Magritt.

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...