søndag 13. februar 2011

MIN mamma

Det pleier Noah å si når jeg henter han i barnehagen. Og jeg skjønner det jo. Hvordan skal han ellers skille meg fra de 16 andre mammaene som kommer og henter hver dag? (joda, han kaller meg Jenny også, men jeg synes MIN mamma er hakket søtere ;) ) I dag er jeg stolt og glad over å være mamma - til to FINE og gode gutter. Og dessuten: Frokostsenga kan aldri bli feil!


Min mamma er jenta på alle disse tre bildene. Ei super dame med et godt hjerte. Med masse energi og vilje i kroppen. Ei karrierekvinne som nylig har startet glade pensjonistdager - og som nyter det til fulle. En fantastisk mormor med et godt fang å sitte på, livlig fantasi og snop i skapene. Gratulerer med dagen, mamma! Du er MIN mamma. Og jeg er glad i deg!

Bildene ble med hjemmenfra og skal muligens bli en del av en bildevegg jeg har i tankene. Flotte bilder av ei flott dame!


Gratulerer med morsdagen, alle mødre! Hva hadde vel verden vært uten oss?! ;)

6 kommentarer:

 1. Hei på deg. Første gang innom her hos deg. Ler og ler. Helt herlig det kubildet og hvordan du har satt han i "lampeskjerm bås". Helt herlig. Ellers mye deilig humor og kommentarer. Fint å se at det ikke bare er jeg som er mamma fan. De fortjener så inderlig denne dagen. Helt klart. Ha en fin søndag. Solen skinner! Signe

  SvarSlett
 2. Kjempefine mamma bilder. Blir så rørt over hvordan du beskriver din mamma...Kos deg idag :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Mamma blir helt rørt av gode og vakre ord. Kjekt å være innom den fine bloggen din av og til. Den gjenspeiler mye av det som bor i denne flotte jenta som lager bloggen!

  SvarSlett
 4. Takk for tipset, men jeg har allerede kjøpt tapeten:) Var litt redd den plutselig skulle bli utsolgt! Gratulerer med morsdagen, litt sånn på etterskudd:)
  Klem Sissel

  SvarSlett
 5. En god mor fortjener gode ord :)

  Takk for hyggelige hilsener alle sammen!

  SvarSlett
 6. Hei,

  Jeg hørte rykter om bloggen din, og måtte innom for å ta en titt. Veldig fin. Gøy å lese.

  Torunn Strømme

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...