fredag 25. februar 2011

wall P A P E R love


Åh, kjære vene. Jeg har en greie for tapeter. Egentlig kunne jeg tenke meg å tapetsere enhver krik og krok. Faren er bare at jeg MEST sannsynlig (jada, mannen min. jeg kjenner meg selv såpass godt) ville gått lei etter en liten stund.. Man har da gått på et par smeller iløpet av et 27 år gammelt liv. 

Nei, da er det enklere med hvite flater som skriker etter fargerike detaljer. Det finnes jo så mye annet som man kan tapetsere! Og små fargeklatter kan man dessuten flytte rundt på. 


Tenker du som meg, så har jeg tidenes hotteste tips. Mange bloggere har den siste tiden tipset om at man kan bestille tapetprøver hos diverse forhandlere. Aberet er bare at tapetprøvene ofte er ganske små.


Men kom jeg over et tapet-tips på bloggen Popetotrora - som forresten er en helt fantastisk blogg, skrevet av ei kreativ Stockholms-jente. Hun tipset om måleributiken -der får man nemlig prøver på en hel meter! De to første du bestiller er gratis, og resten koster 16 kr stk. De har MANGE fine tapeter og én meter er tydeligvis lengre i Sverige enn i Norge. Ergo: MASSEVIS av tapet. Bare se! Det er jo nesten for godt til å være sant

har jeg altså tapet i bøtter og spann. Herlig! Fingrene klør og de små grå løper løpsk. Men først er det helg med familiekos og vennebesøk. Prosjektene får vente til uka :)


GOD HELG!
med hæla i taket og tenna i tapeten

9 kommentarer:

 1. Tusen takk for supert tips! *inn for å sjekke med en gang* :)

  SvarSlett
 2. Vad många fina tapeter du fått hem!! Jag tänkte precis gå in på Måleributiken och beställa lite mer till mig. Och visst är deras metrar längre än vad man är van vid?! ;-)

  Och du... kika in hos mig för jag har dragit vinnarna i i min utlottning och jag tror (och hoppas) att du kommer bli glad av att se resultatet... ;-)

  SvarSlett
 3. Takk for et fantastisk tips! Nå har jeg bestilt meg hele 10 meter:) Juhu!
  Ha en super helg du også! Jeg gjør mitt beste for å motivere meg for 3 nattevakter...

  Klem Sissel

  SvarSlett
 4. Oioi, må prøves. Likte forresten veldig godt den lille kjolen i forrige innlegg. Supersøt.

  SvarSlett
 5. Hi hi der har jeg og bestilt tapeter, og venter i spenning på at de skal komme dumpende ned i postkassa!

  SvarSlett
 6. Sweet! Og så herleg med fargar. Eg er i ferd med å bli supersugen på fargar og litt "liv" rundt meg. Det har nok samanheng med at eg meiner det er på tide å hive ut snøen og kaste inn grøne blader og knoppar som sprett!

  Hugs and love too you, beatiful!

  SvarSlett
 7. Sååå mangen flotte tapeter. Den eine var veldig lik den eine som eg nettopp fekk.
  Nå har eg bokmerka butikken iallefall og skal rett inn og bestilla når eg får lønn.
  Kjekkare med litt lengde på tapeten, sånn at ein kan bruka det på litt større ting :)

  Ha ein finfin dag :)

  SvarSlett
 8. Hei Jenny! SÅ fantastisk flott blogg med hjertens inspirerende innlegg! Jeg bor for tiden i en veldig trist leilighet som SKRIKER etter å bli pimpa! Skulle gjerne tapetsert hver krik og krok her og.. men leiligheten er ikke min/vår.. og ja, jeg har en mann som også skal ha et ord med i laget, så da slår ikke alltid rosa-blomstrer og gule sommerfugler an. Men blir glad av å se fargerike og fine hjem (som ditt). Takk!
  Håper du og familien har det bra! Klem!

  SvarSlett
 9. Ja, her er det bare å gå amok :) Det ble noen meter hos meg også, for å si det sånn.

  Takk for koselige kommentarer <3

  Linda: Du får ta det igjen ;) Men skjønner frustrasjonen! Kjekt at du stikker innom! Klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...