mandag 14. februar 2011

puddingdagen

I dag er det den store puddingdagen! Den dagen der du kan poke din utkårede i magen og kalle ham en pudding fordi han syntes det var så flaut å stå i blomsterkø. Min mann gidder i alle fall ikke være kommers ;) (han sier nemlig at det er myyye hyggeligere med blomster en dag man ikke forventer det. Og jeg er enig. Han er bare litt dårlig på å følge opp, gitt! ;) )


Eller så kan vi kalle det puddingdagen fordi vi var så heldige å finne en puddingoppskrift. Sirlig nedtegnet av min mormors tante (!). Denne puddingen passer nemlig fint på en sådan dag. Om du liker sånne dager.


Amorpudding:

2 pund kjærlighet
tilsettes 1 liter ømhet
2 troskap, samt kyss etter behag.

Serveres: 
Varm i dunkel belysning. 
Kún for to personer.
Overgår alle retter i velsmak, 
og kan tillaves uten hensyn til rasjonering.


Bildene rundt er av min mormor og morfar, mamma og onkel. Vakre folk. Iphone-bilde i dag også, gitt. Skal skjerpe meg - jeg lover!

Men dere: God kjærlighetsdag, da! Det er jo fint å vise våre kjære at de betyr masse for en. Uansett hvilken dag det måtte være ;)

*pusspuss*

4 kommentarer:

 1. Så søt oppskrift :-) Det er sant det at det er hyggeligere med gaver når man ikke forventer det. Men på en annen side, er det EN ting som fortjener sin egen merkedag så er det vel kjærligheten ;-)

  SvarSlett
 2. Hehe, fantastisk. Er flere en en pudding kan jeg love deg. Har beskjedent gitt beskjed til mannen om at Blomster Finn på fredag sa at " Alle damer fortjener friske blomster HVER fredag", hehe. Men de er jo gode å ha også disse mennene:)

  Oppskriften var super søt.

  Takk for kommentar inn hos meg. Jeg elsker retrovilla. Bare husk tollen som kommer i tillegg.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. ikkeno blomster her i gården heller. Vi har vel egentlig definert bort valentines day som en ting å markere. Det kommer både bursdag og bryllupsdag i mars. Og det holder jeg egentlig fast på. Men JA til blomster og kjærlighet sånn ellers.

  Fin blogg:) Lurer veldig på hvordan det er å bli tobarnsmamma...
  Elise

  SvarSlett
 4. HERLEG!
  min nye favorittpudding! :O)

  fin kjærleiksdag til deg og

  -klem

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...