søndag 27. februar 2011

SpråkF O R V I R R E T


Det skal ikke være så lett å være barn av en ålesunder. I alle fall ikke når man er bosattøstlandet. Noah lærer for eksempel å si boss istedenfor søppel, og han vil stadig ha nåkke (noe). Det tror han nemlig er synonymt med snop... ;)


I dag tidlig når vi kledde på oss, måtte jeg tviholde han på fanget fordi han hadde så lyst å leke først. "Vi skal bare kle på, og så kan du gjør ka som helst!" sa jeg. (Ka som helst - med noen begrensninger - det var nemlig tre valg han stod ovenfor; tegning, perling eller lego) Plutselig var han velvillig - og litt tankefull. Han ville kle på. "Mamma! Jeg vil gjøre KA SOM HELST!" Det hørtes nemlig veldig spennende ut.Lego falt i smak det også, men tror nok han fortsatt lurer på hva "ka som helst" er. Smålegoen er trygt plassert i fin ny legopose. Femi som det meste annet moren produserer om dagen. 

Ikke sant det rosa stoffet er til å spise opp? Det er fra et gammelt sengetøy jeg fikk av mamma. Angret nesten med en gang jeg satte saksen i det... Men hadde nok aldri fått mannen til å sove i noe sånt ;) Og TENK så mye fint man kan lage av to slike dynetrekk! Love it


Femi må visst gutta bare finne seg i. Men forkleet, det er faktisk i guttemodell! For lite til storebror og for stort til lillebror. Men guttemodell altså. 

Sov godt, alle søte venner!

5 kommentarer:

 1. Haha, ja han kan få gjort mykje løye om han får gjere "ka som helst" :) Eg håper veslejenta mi òg kjem til å få nokre sunnmørske perler i sitt vokabular etterkvart :)
  Kjempefin legopose, rosa passar til alle :)
  Mvh, Kristin

  SvarSlett
 2. Du er så flink til å sy!

  Hehe, det er morsomt med hva de små plukker opp. Det er ikke få gullkorn som produseres i løpet av barndommen. :)

  Ja, du får si fra hvis du ser noe fra serviset mitt! :)

  SvarSlett
 3. vennen min! jeg digger å lese bloggen din! sjekker den hver dag og blir alltid så glad for alle nye innlegg. det er godt å kunne følge med dere her fra langtvekkistan. savner dere masse og gleder meg til vi sees! hils gutta masse. stor klem <3

  SvarSlett
 4. Morsomt og flott at du kan gjøre deg nytte av farmors gamle dynetrekk, fant forresten putetrekket også,..
  BOSS: På hotellet hvor jeg jobbet satte vi opp en plastkasse merket med papir-BOSS og en med annet BOSS. Så kom en av gjestene (var fra østlandet) og spurte om det var bare sjefen som kunne legge noe i kassene...
  marie

  SvarSlett
 5. Hekkan: Ja, sunnmørsken kan ikke legges helt vekk ;)

  Høytrykk: Barn er morsomme ja :) og 2-3 års alderen er herlig, tross trass!

  Eva: Så koselig!! Jeg følger jo med dere også. Og du skal vite at dere er savnet.

  Mamma: Hehe.. det er en oppvåkning å bo på østlandet, for det er mange ord som ikke østlendinger er helt inneforstått med ;) Jeg tar gjerne imot putetrekk også jeg! :)

  klemm

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...