lørdag 5. mars 2011

2,5 år med dårlig samvittighet.


Kjeder du deg i permisjonenGår dagene seint? Hva gjør du egentlig på om dagene?Vel, jeg skal si deg: Dagene flyr av gårde. Jeg storkoser meg og tiden går alt for fort. Så fort at enkelte ting jeg skulle gjort, ja, de har jeg rett og slett ikke fått tid til


...Sånn som for eksempel å lage bildealbum til barna. Det har nok ikke blitt prioritert høyt nok på lista, og dermed havnet det i den sorte posen med dårlig samvittighet og burde-byrder. Det er jo så mye en burde gjøre. Med førstemann tenkte jeg at jeg skulle scrappe et album. Når nr to var på vei var jeg fortsatt ved de tankene. Men nå kapitulerte jeg og kjøpte "ferdig-bok". Men lurer jeg bare på hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Denne boken er bare den søteste. Med mange sider og nydelige bilder.  

Nå er altså bøkene i hus. Da er det bare den egentlige jobben som gjenstår ;) Og så vil kanskje 2,5 års dårlig samvittighet være en saga blott

Boken kommer fra Schibsted forlag og anbefales alle andre mødre med dårlig samvittighet. Den kan også gis som en super barselgave


men nå er det sofakos :)
pusspuss og god lørdagskveld til dere alle!

ooog: Jeg ser at telleren har passert 10 000 sidevisninger. You blow me away! Det har jeg lyst å feire med en liten give-away til uka :)

11 kommentarer:

 1. Den boka har jeg til lillegutt også! Og jeg har faktisk vært ganske flink til å fylle den ut:) Klapp på skulderen til meg;) Gleder meg til giveaway!

  Klem Sissel

  SvarSlett
 2. Hm kjenner til den dårlige samvittigheten ja. Jeg har to slike lignende bøker liggende til Emil og Naomi og må desverre innrømme at det ikke har blitt fyllt ut så mye i de enda. Full skjerpings til meg!
  Fint kjøkken by the way! Lyst og deilig! God helg til deg og dine.
  Hilde

  SvarSlett
 3. Sukk, for noen nydelige bøker!!
  Akkurat den samvittigheten kan jeg si at jeg har god følelse for :-) Jeg har nemlig vært knallhard, og har faktisk ett sted mellom 15-20 album helt tilbake til da minsten ble unnfanget, ja iallefall fra ett par uker senere.. , for 6 år siden! Alle bilder er i bøker, MED tekst :-)

  Nå ligger jeg etter siden jul tror jeg.. så kanskje jeg burde gjort noe med det snart! Jeg har en liten kontroll på akkurat det der. Når jeg laster over bilder til pc'en, overfører jeg de jeg vil fremkalle til en egen mappe. Når den mappen passerer enten 100 eller 200 bilder.. så fremkaller jeg.. så er det bare å vente til de kommer i posten, og sette av en kveld eller to til klipp, lim og fine ord :-)

  Klemmer fra ida

  SvarSlett
 4. Heisann :)

  Dei bøkene e kjempe skjønne :)
  Godt du fant de, sånn at samvittigheten kan lettast:)

  Håpe du har hatt ein super lørdag :)

  SvarSlett
 5. Jag har precis samma dåliga samvete som du! Enhelhög med foton som ska in i album. Men jag har framkallatalla fotona för säkert fyra månader sedan. Nu ligger dom bara i en hög och väntar på att få komma in i albumen.

  Lycka till med fotona!! Ha en bra söndag!

  SvarSlett
 6. Den dårlige samvittigheten er kjent ja....har en halvveis ferdig utfylt bok til den eldste gutten min, har ikke ordnet bok til minsten enda. Dagene i permisjon bare flyr!!! Det er bare å nyte de i fulle drag og prøve å putte den dårlige samvittigheten i en skuff!!! Velig fin blogg du har. Jeg kommer garantert igjen. Og ble veldig inspirert av bildene fra kjøkkenet dit.

  SvarSlett
 7. Det er i alle fall kjekt å ha denne boken når du blir stor og får egne barn, vil sammenligne hvordan mamma og pappa var da de var små. Så lykke til med barne-boken fra mamma..

  SvarSlett
 8. For en koselig albumbok:) Her er DET den største tingen jeg har i bossekken min også..Begynte på et album i permisjonstiden med Oliver (6 år). Kom til dag 2 på klinikken, og så stoppet det helt opp! Må nok ty til ferdigpakke, siden trultemor krever albumplass også ..hehe;)

  Kjempefin blogg! Henger meg på deg som følger:)
  God fastelaven!
  Klem Christine

  SvarSlett
 9. Oj, så utrolig fin! Sånn skal jeg jammen kjøpe også!:)

  SvarSlett
 10. Altså, jeg har ikke laget bryllupsalbum ennå. Hvordan skal dette gå i fremtiden...

  SvarSlett
 11. Kjenner så alt for godt til det der..har fremkalt flere hundre (!) bilder som bare ligger i skapet..

  SÅnne bøker skal jeg heretter gi bort i barselgaver, de er jo helt supre å få!

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...