søndag 13. mars 2011

sweet week end


Du lurer kanskje på hvilket rom som har fått en grafittivegg, og hvilket vi har malt oransje? Nei. Det er ikke hos oss (dessverre er jeg fristet til å si. Tenk å ha grafitti på barnerommet da! Og sjekk det respatex-bordet ;) ) Bildene kommer nemlig fra en av helgens utflukter...

For helgen har vært sjeldent innholdsrik.
Først: Jentetur til blant annet DENNE flotte jenta. Her og hos en annen finfin venninne storkoste vi oss - med deilig mat og koselig prat. Det ble sene nattetimer for å si det sånn. Det er jo så moro å komme hjem til venninner som har nybygde hus med masser av interiør-inspirasjon. FOR noen hjem sier jeg bare. To vandrende interiørkataloger. SÅ: Søndag sammen med mine tre favorittgutter. Gudstjeneste i Oslo med påfølgende tur til Teknisk Museum. Det ble en HIT for eldstemann. Og mamman og pappan syns også det var ganske så moro ;)

Nå er jeg trøtt etter aaalt for lite søvn. Men så er det jo SÅ verdt det, når helga kan by på så mye moro! I kveld kan det ikke bli så sent kjenner jeg. Men en runde rundt i bloggeverden, det må jeg rekke før jeg kryper til sengs :)

God søndagskveld! 
KLeM

6 kommentarer:

 1. Hei!
  Så fin blogg du har! Lekre bilder nedover, blir bare sittende og scrolle og scrolle :-D Ha en flott søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Fantastisk vakre bilder av plomster og lemonade under her!! N y d e l i g!!

  Så mye kooos du har gjort i helga da!
  Både tid med venninner og familen...
  Teknisk museum er morsomt for både små og store ;)

  Vi har vært i 3 års bursdag i helga og så har jeg vært innom et par bruktbutikker...uten de store fangstene, men morro og titte uansett...

  Fin søndagskveilll! :) Klæm

  SvarSlett
 3. Så kjekt å lesa om helga di.
  Ser verkelig ut te å ha vore vellykka ja :o)

  SvarSlett
 4. Herlige helg! Jeg er bare så glad og takknemlig for at jeg fikk være sammen med deg den første delen!! Høres ut som resten også har vært knall! Teknisk museum er kjempe morsomt både for liten og stor :) Flotte bilder av gogutta dine ;) Ønsker deg en finfin uke, vennen! Håper det ikke blir lenge til vi sees igjen!
  KLEM Carina

  SvarSlett
 5. Beste helga på leenge!:)Ha en god uke, min venn!

  SvarSlett
 6. høres ut som en vellykket helg
  ha en fin søndag videre
  /myr

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...