onsdag 2. mars 2011
what a CHiCKeN
I dag har jeg hatt barseljentene på lunsjbesøk. Finfine jenter, og om mulig enda vakrere barn.
På menyen stod det kyllingsuppe og rundstykker. Deilig med varm suppe når kulda enda ikke har sluppet helt taket.
And let me tell you: Dette er verdens beste kyllingsuppe! Oppskriften har jeg fått fra en venninne en gang i tiden, og suppen har blitt en storfavoritt. Hver gang den serveres noen som ikke har smakt den før, blir det spurt etter oppskrift. Og det er vel det beste kompliment en matrett kan få?
Jeg deler gladelig med dere:
2 l vann
4 terninger hønsebuljong
4 ts paprika-krydder
4 ts karri
KOK OPP
5 store kyllingfileter i biter
2 purreløk
2 store løk
2 paprika
SURRES I EN PANNE OG HAS I GRYTA
La koke i 20 min
Ha i:
2 bokser Creme Fraiche
2 bokser mais
Rør og la det stå i 5 min - til creme fraichen er blandet ut.
Smak til med salt.
NYT!
og dette er en stor porsjon - den kan nytes av 8 stk
*******************************************************************************
jeg må også få lov til å føye til et TUSEN TAKK for mange fine kommentarer den siste tiden. Dere gjør meg så glad. Og det er så gøy å blogge når man får tilbakemelding :)
love
Etiketter:
mat
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Yummi! Det såg godt ut :)
SvarSlettAlltid kjekt med nye utfordringar
innen matlaging:)
Så denna glede eg meg til :)
Ha ein finfin kveld videre :)
mmmmmm......nam!
SvarSlettTakk for oppskrift!
Men jeg lurer på hvor mange som blir mette av dette oppskriften. Skal ha familie på besøk på søndag serr`u ;)
Sååå vakkert kjøkken du har! :)
Denne skal jeg prøve! Har lett etter gode suppeoppskrifter :) Takk for at du deler.
SvarSlettÅhhh, det såg godt ut, og eg eeelske kylling :o)
SvarSlettHerved lagra.
Gratulera så masse med å ha vunne det flotte skjerfet og!
Det så godt ut og skal prøves!
SvarSletthar oppdatert innlegget - oppskriften er til 8 pers, så da er det bare å lage mindre/mer alt ettersom :)
SvarSlettVelkommen til nye følgere!
Og lykke til med kokkelering - enkelt og VELDIG godt!
Mmm... Fristende! Men vet ikke om jeg tør meg på løk helt enda! Vet du om den er god uten mais også, eller blir den tam uten det? Jeg har nemlig en aversjon mot mais...
SvarSlettOg så fine skåler forresten! Hvor er de fra, om det er lov å spørre?
Linda: det funker fint uten mais :) glemte å ha det i en gang.. ellers tåler mini her purreløk bedre enn vanlig løk.. men du får prøve deg frem. Det er ikke verdt det om en må være våken hele natta med skrikende baby...
SvarSlettskålene er fra ikea. Serviset ikea 365+.
:)
klem