tirsdag 15. mars 2011

detaljer


Detaljer fra soveværelset. Mange små hint om at det bor en liten kar her inne sammen med oss. Snart skal han få et eget rom. Tror det kan bedre nattesøvnen for både liten og stor. Det blir litt godt - rommet er ikke større enn det må være for to voksne synes jeg.


Så da blir det ommøblering igjen :)

Den ene veggen har vi malt i en herlig lillafarge - lys aubergine. Den kommer ikke helt riktig frem på bildene. Men vi er veldig fornøyde. Selv om mannen (selvfølgelig) var skeptisk til lilla.


Ønsker dere alle sammen en herlig kveld! Og takk for ENORM respons på innlegget om den perfekte husmor . Godt å se og høre at det er flere som meg. Og at vi kanskje ikke er så perfekte noen av oss. Men hvem vil vel egentlig ha det perfekte?! Kjedelig ;)


KLeMkLeMMm

7 kommentarer:

 1. Nydelige detaljer!
  Vi har også lys aubergine på soverommet -elsker den fargen :)

  Søtt dynetrekk lille storsjarmøren har!
  God tirsdag, snuppa!
  klem

  SvarSlett
 2. Takker for hyggelig kommentar inne hos meg-stas!*smil*

  Sjarmerednde bilder! Synes den lilla veggen ser lekker ut jeg...fikk litt lyst på sånn vegg selv...*smil*

  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Fine detaljer fra soverommet:) Vi er også klare for å få lillegutt ut av soverommet vårt! Han er nå 19 mnd og vi skulle flytta han ut for lenge siden om vi hadde hatt et sted å flytte han til;) Men snart tar vi over huset og da får han eget rom! Det MÅ det bare bli bedre netter av, kan ikke skjønne annet:)

  Er enig med deg at det ikke er lett å finne fine stoffer på bruktbutikker og loppemarkeder. Hvor folk får tak i dynetrekk på dynetrekk i de fineste retrofarger og mønstre skjønner ikke jeg!! Det skjer meg en gang i skuddåret... Og det irriterer meg faktisk en del! Det jeg har av retrostoff er for det meste kjøpt for en dyr penge. Men jeg finner en del gardiner og en del bestemorstoff av den styggfine sorten;) Da er det om å gjøre å se potensialet i det man har! Hvor kult er det ikke med kosedyr i bestemorstoff da? Eller som detaljer på en barnekjole, f.eks. som en lomme? Og oppbevaringsposer kan lages av ethvert stoff og se bra ut med litt kroklisser som pynt! Hvis du noen gang finner retro-heaven, håper jeg du gir meg beskjed...:)

  Ha en fortsatt fin uke:)

  Stor klem fra Sissel:)

  SvarSlett
 4. De små skorna är ju söta att jag håller på att smälla av!!!

  SvarSlett
 5. Etter inspirasjon fra deg blandet med min egen mangen på energi og tiltakslyst la jeg ut et tilsvarende innlegg nettopp der den nakne sannheten kommer frem.. Hehe.

  Håper du har en flott kveld og innlegget ditt gjorde meg i godt humør!! Takk for det, det trengte jeg!

  Klem

  SvarSlett
 6. Litt trist å flytte ut lillegutt også;),
  vi flyttet ut minsten for litt siden, trist for mor men godt å få rommet alene igjen:).
  Knallskjønne sko:)
  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 7. Herlig realitetsblogging nedenfor her og ser jeg:D Soverommet har vel aldri en sokk uner sengen vel? Eller et hårstrikk bak nattbordet? Sånn er det hos oss, men da er det greit å kunne knipse utsnitt, velge bort det man ikke vil vise frem:) Tror iallefall lillegutten har kosa seg i babygutt-kroken sin:) Blir spennende når han skal få sitt eget rom da! Fin kveld til deg:) klæm:)

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...