onsdag 30. mars 2011

gjenbruk

Jeg må få lov til å skryte litt av Misjonssentralen Gjenbruk på Ås. En gjenbruksbutikk drevet at Norsk Luthersk Misjonssamband.

En god gjeng engasjerte eldre damer og menn priser varer, rydder og ordner, selger varer og steker vafler. Og spiser vafler. Det er et stort lokale med masse varer fint sortert i ulike avdelinger. Lett å finne skattene som innimellom dukker opp. Med andre ord bør du nesten være der idet skatten kommer inn døra.. for det er alltid mange kunder - både av den sorten som leter etter skatter, og av dem som leter etter greie klær og bruksting til hus og hjem.


Her er et knippe ting jeg så på sist jeg var innom. Jeg kan jo ikke dra ALT i hus (eller hva sier du, mannen min?).

Jeg fant blant annet en superfin liten gyngestol og finfine nesna-lobber til små barneføtter. Litt mer slitte enn disse, men fine likevel. 

Jeg fant også en knallfin lampe som blir super med litt spraymaling og pimpet eller strippet skjerm. Lamper har de massevis av. Men det jeg kanskje falt mest for var dette fantastiske syskrinet. Litt slitent og tregt i skuffene sine, men knallfint. Tror faktisk det er det samme som Fjeldborg akkurat har pimpet med retrovilla-tapet. Det hadde nok blitt med hjem hadde det ikke vært for at jeg venter på et annet syskrin som nå bor hjemme hos mine foreldre.. 

dermed kan jo disse godsakene bli dine - om du er rask på labben da. 

*smil*


15 kommentarer:

 1. Dit skal jeg garantert dra en dag!

  Jeg ser forresten at du er bare én følger unna 100 nå. :)

  SvarSlett
 2. Så mye FINT, digger lampen!:)
  Har noen selv jeg skulle ha spraymalet litt.. kanskje gul..

  Klem

  SvarSlett
 3. Den gyngestolen skulle jeg gjerne hatt!! Fikser du det eller? ;)

  SvarSlett
 4. Må bare si tusen takk for strålende tips om kluter fra Nille til å vaske vinduer med. Takket være deg skinner vinduene mine!! Og det var tilogmed helt ok å vaske vinduer!!!

  SvarSlett
 5. Jeg har også vært innom Ås et par ganger, men jeg har ikke vært så heldig å finne de store kuppene...

  Vinduskluter fra Nille er også innkjøpt her. Nå venter de bare på at mor skal finne det for godt å vaske vinduene...

  Fin dag te dæ i sola! :) Klæm

  SvarSlett
 6. Jeg har lenge hatt lyst til å ta turen innom der...så det spørs om jeg ikke må dra med meg mannen en dag. hihi
  ser ut som er herlig herlig butikk!!
  klem

  SvarSlett
 7. Her var det mykje å finne :) Det er rimelig kjekt å gå å kikke slike plassar. Her ved oss driv Frivillighetsentralen ein gjenbruksbutikk og der er det plutseleg nokre skattar å finne. Mannen likar det til og med, han leitar etter vinyl og ikkje krimskrams, vel å merke.

  Ha ein strålande god dag, og håpar sola skin på Ås også!

  Klem i fleng

  SvarSlett
 8. Mye fint ja:D Og du, det er ikke bare gamlinger som jobber på NLMs gjenbrukslager! Nå har mannen min gått permittert en stund, og han har sullet rundt sammen med den eldre generasjon på gj.brukslageret her oppe i tr.heim:D Vafler og herlig gjenbruk er en slager:)

  SvarSlett
 9. Oi, her var det mye fint du! Og jeg er så enig med deg-det syskrinet der er lekkert!

  ...jeg håper å arve et fra farmor engang, men hun skal få lov til å bruke den så lenge hun vil først...for jeg håper å ha både farmor og farfar her i mange mange år ennå!*smile*

  ...nå fikk jeg litt lyst til å ut på loppejakt merker jeg..*blunkesmil* og jeg fikk forøvrig også lyst på vafler...hm...nam nam...*blunkesmil*

  ...ønsker deg en flott kveld videre!
  klem fra meg

  SvarSlett
 10. Så forresten nå at du hadde stillt meg et spørsmål på bloggen-beklager at jeg ikke har sett det før altså!

  ..jeg redigerer alle mine innlegg før jeg legger de ut jeg..jeg er ihuga adobebruker-har laget meg en mal på layout som er veldig "meg", så bruker den på de fleste innleggene...*smile*var så viktig med en personlig vri for meg!

  ...ser mange her bruker picasa, og ser ut til at det er en rekke muligheter der også!*smile* men må inrømme at jeg ikke kan det programmet så godt, så der er jeg dessverre ikke så mye til hjelp.

  ''forøvrig liker jeg stilen du har på din blogg veldig godt jeg! Synes du har klart å finne din personlige vri her, og synes alltid det er hyggelig å titte innom*smile*

  SvarSlett
 11. Masse fine saker :D
  ønsker deg en fin kveld
  /myr

  SvarSlett
 12. Så heldig du er som har vært på skattejakt! Det syskrinet var da helt topp!! Kanskje jeg skal ønske meg det til bursdag fra dere barna? Da kan noen arve det etter meg senere..
  Så masse herlige stoffer da! Ja, der får du trylle fram masse fint sammen med symaskinen. Lukas er heldig som får være med! Klem, klem.

  SvarSlett
 13. Minner veldig om Gjenbruksbutikken i Stokke :)

  Så gøy å besøke sånne steder og all kredit til alle de som jobber der! Er det frivillig arbeid tro? Uansett lett å bruke penger for du støtter jo tross alt en god sak:)

  SvarSlett
 14. Fiiine lopper der ja!
  Og fiiine bloggen din!
  Du er èn av mine nye favoritter;)
  KlemKlem

  SvarSlett
 15. Wow, den gyngestolen hadde vært fiiin å hatt i hus! Nydelig rett og slett!

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...