mandag 28. mars 2011

n e w love
nytt gammelt skatoll. 

Hjertet banket fort når jeg fant detbruktbutikken. Egenhendig bar jeg det i bil og i hus. Jeg blir ekstra sterk når jeg er forelsket

Perfekt som skrivebord til storebror. Med plass til tegnesaker og hobbysaker

Skal det males? Skal det få være som det er? Synes det har en masse sjarm med slitte kanter og preget treverk. Det har alt levd et liv.

Hva ville du gjort?

32 kommentarer:

 1. Jeg synes egentlig at slike møbler er finest med originalt utseende. Men hvis det er veldig slitt, synes jeg saken stiller seg litt annerledes og maling kan være på sin plass. Fint var det og fint blir det nok uansett! :)

  SvarSlett
 2. Jeg synes du bør la det være som det er - kjempefint!

  (Jeg har forresten en giveaway på bloggen min, bli gjerne med!)

  SvarSlett
 3. Åh, så fin!!

  Min första tanke hade helt klart varit att måla den och klä insidan med fina tapeter.
  Men jag vet inte... den är väld igt fin som den är också. Kanske ska du ha den som den är ett tag och sen när du vill förnya så kan du måla.
  Då blir det lite av varje liksom. :-)

  SvarSlett
 4. Vanskelig...når jeg ser på bilde, så synes jeg jo det er veldig fint sånn som det er...Jeg er alltid så ubestemmelig når det gjelder slike ting. Bruker å la de stå en stund, mens tankene mine modnes...da kjenner jeg etterhvert hva jeg vil gjøre...Hi..hi...var ikke mye hjelp å få av meg da ;)

  Fin dag! Klæm

  SvarSlett
 5. Så fint :)
  Ler av forelsket og ekstra sterk hi, hi. Kjente meg igjen der ja ;)
  Jeg hadde nok malt det...
  Klem

  SvarSlett
 6. såå fint!! kjenner jeg ble litt misunnelig ;) (på en god måte!) dette var jo så fint, og ikke ødelagt på noe vis..så JEG hadde nok (prøvd) å begrense meg til kun pittelitt tapet. for eks bare på lokket, eller bare ei skuff..
  knallfint uansett!

  SvarSlett
 7. Er jo helt likt det vi "stjal" hjemme hos mams sin tid og som står på kjøkkenet! (kjente bl.a. igjen den fine nøkkelen) Vi har ikke malt det. Tenkte litt på det nå i disse pusse-opp-tider, men du må gjerne være først ute, så kan jeg se hvordan det blir ;) Monica

  SvarSlett
 8. Kjempe fint skatoll!! Vi har et nesten maken:) Det var malt hvitt når vi kjøpte det, men er nå grønt! Har planer om å tapetsere det inni, men har ikke funnet det perfekte papiret/tapetet enda! Jeg tror jeg ville beholdt det som det er jeg:)

  SvarSlett
 9. Åhhhh!! så utruli fint skatoll, eeelska fasongen og beinan på den type møbla!! Om du bør mal det eller ikke kommer jo helt ann på korr du skal ha det og ka slags andre møbla og farga det ska stå ilag me,- syns æ! Heldig va du iallefall! Æ vil også ha!!!!!!

  SvarSlett
 10. Kommentar til Monica: Det var det første møbel jeg kjøpte etter å ha fått min første lønn i 1964, jobbet på folkehøyskole og tjente noen få kroner.. Var superstolt over mitt eget,- kunne låse inn det jeg ikke ønsket andre skulle lese... Masse kjærlighet i et slik møbel. Ta vare på det slik det er.... Hilsen Mamma.

  SvarSlett
 11. Kjempefint skatoll, syns formen er så fin:).
  syns det er stiligt som det er, men blir nok knallfint med litt maling også, tror nok det hadde blitt malt hos meg:).
  Ha en fin dag
  Klem

  SvarSlett
 12. Takk for mange gode kommentarer - ser at også dere har litt blandede meninger ;) Spørs om jeg ikke må sette skatollet på plass på storebror sitt rom og kjenne litt på det. Ikke så lett å reversere prosessen hvis man først har malt. Men tenker det kunne blitt fint med både maling og tapet også..

  Monica; Dere er heldige som fikk stjele et dyrekjøpt skatoll fra mamsen ;)

  SvarSlett
 13. du, hvor rar er ikke verden?? ca 1,5 time etter jeg så ditt her inne, så fikk jeg mitt eget!! mannen min fikk tak i det, og nå står det her!!
  :) :) :) det var riktignok ikke like fint som ditt, så det må nok males litt ..men, hallo så gøy!

  SvarSlett
 14. Kjempeflott! Vi hadde et sånt da jeg var barn (Hvorfor i alle verden pleier man å kaste alt bort før man begynner å like det fra nytt?????)
  Klem, PiPa

  SvarSlett
 15. Nydelig bruktfunn du har kommet over! har et sånt gammelt skatoll i teak selv, og hos meg har det fått lov til å beholde originalfargen! Synes det er kjempe fint jeg altså! Er så mye annet jeg maler og fikser på-så greit at noe lager litt kontraster synes nå jeg...*smile*

  ...måtte le!For jeg skjenner meg så igjen i det å få ekstra krefter til å bære selv hjem om man kommer over noe flott! Gjorde jeg med skatollet mitt her også...føte meg som superwoman etterpå..*blunkesmil*

  Ønsker deg en flott ny uke!
  Klem klem

  SvarSlett
 16. ser ut til at det har samme farge som pianoet vårt, og det er verre å male :) Fiint var det! Det kan være fint med noe som ikke er malt også, når så mye annet er hvitt. Men nå må dere snart komme hit på besøk, altså.

  SvarSlett
 17. OG: det er hot med brune møbler: http://www.designspongeonline.com/2011/03/sneak-peek-philip-newton.html

  SvarSlett
 18. Ååå, nå ble jeg litt misunnelig... Heldig er du som fant det!

  SvarSlett
 19. Flott skatoll! Mye vakker nostalgi i sånne gamle teak-møbler, så jeg ville nok følt litt på det. Hadde jeg hatt noe annet å matche det med, hadde det nok fått være som det var- men om det nye rommet innbyr det til noe annet, hadde jeg funnet fram malingen :)

  SvarSlett
 20. kjempe fin var den. jeg har et lignende skatoll hvor jeg har tapetsert skuffene, men min var mye mer slitt enn din....
  Din var jo lekker akkurat som der er også!!
  klem

  SvarSlett
 21. ..Takker for oppmuntrende og snille ord inne hos meg, sååå koselig!!!
  ..Og for en skatt av et møbel du har funnet..
  Jeg tror jeg hadde beholdt det som det er..Men, jeg har sett fantastiske eksempler på disse gamle teak møblene i nye friske farger som også virkelig er et blikkfang..
  Så, jeg tror det er like fint uansett hva du gjør!!!

  Kose deg med en ny uke vennen

  Klem Ida Susanne
  (sukkertøy for øyet)

  SvarSlett
 22. Å herlighet for ein herlighet! :-) Love at first sight, kan eg tenka meg! Male eller ikke male... det e et stort spørsmål.... Lurte veldig på om eg sko mala den fine teakkommoden min, men e gla eg valgte å mala den :-)

  SvarSlett
 23. Veldig fint ja, men hvis du orker tror jeg det hadde blitt veldig fint i en mørk grå lå farge. .

  SvarSlett
 24. Fint!! Behold det som det er!;)
  Klem

  SvarSlett
 25. åh! fin! forelska her og :) syns du skal ha den akkurat som den er!
  så deg såvidt på søndag tror jeg, i misj. fikk ikke sagt hei - men hei :)
  ha ei god uke, fine snelleJenny!

  SvarSlett
 26. Herlig hverdagsforelskele!
  Jeg blir også superwoman når jeg blir forelsket, og tunge herligheter kan flyttes både hit og dit :) Jeg ville nok satt det der det skal stå, for å se hvordan det passer før jeg evt tok malekosten frem!

  Goood tirsdag!
  klem Carina

  SvarSlett
 27. ÅH! Sprekt! :-D Og jeg ville malt! Eller... kanskje ikke? :-)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 28. Åh, jeg har kikket litt rundt etter et skatoll i den dur. SÅ fint! Jeg liker sånne møbler som de er, uten maling :-)
  Virker som at den bruktbutikken din er verdt et besøk!
  (Jeg føler nesten at jeg snoker når jeg leser bloggen din, hehe, men den er så fin at jeg må jo innom her i blant.)

  SvarSlett
 29. Heldiggris! ;) Så utrolig lekkert det var!
  Selv hadde jeg nok malt det. Men jeg tror jeg ville satt det der det skal stå og følt litt på det før jeg hadde tatt kosten fatt!

  Silje :)

  SvarSlett
 30. Akkurat et slikt som jeg ønsker meg! Sukk, så fiiint :) Jeg hadde nok malt.. tror jeg!

  SvarSlett
 31. Veldig veldig veldig fint. Ikke mal!!!!! Skjønner ikke hvorfor alt skal males for tiden. Tre er unikt, levende og fint i kombinasjon med annet. Spesielt med sort og hvitt, synes nå jeg. Men smaken er som baken- vid og bred.
  Har et likedan som venter på meg på hytta, må bare få noen som kan bruke det først...

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...