tirsdag 1. mars 2011

et nytt medlem


Jeg elsker opalin. Det vakre hvite pressglasset. Nå teller samlingen to store vaser, to mellomstore, to små - og helt ny i gjengen; en skål med stett. Alt utenom én vase er funnet hjemme hos mamma og på gjenbruksbutikker i Ålesund. Er det ingen som er ute etter opalin der? Her på østlandet er det nemlig ikke å oppdrive.


Fine mamman min som fant denne skålen til meg. Noen andre litt større og helt fantastiske bruktfunn venter også på meg. Og dere skal få sesnart jeg har fått dem i hus :) 

koser jeg meg med hvit opalin og fargerike ranunkler. En herlig kombo den første vårdagen.

13 kommentarer:

 1. Ranunkler! Av en eller annen grunn tror jeg det var du som en gang introduserte meg for blomsten. Husker ikke helt hvordan, men du er i alle fall knyttet sterkt sammen med den lubne blomsten i hodet mitt. Fine vaser! heldig du.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med fin skål! Ranunkler er fine blomster!

  SvarSlett
 3. Opalin. Kvar dag lærer ein noko nytt. Er vel noko gjerne gamalt nytt for dei fleste andre. Ting går litt seint her i gården ;) Eg er uansett stor fan! Foreløpig har eg berre to vasar og ein lysestake, men jaktar stadig på meir. Og no veit eg jo til og med jva eg skal spørre etter, ikkje gale berre det!

  Ranklar, gotta lov'em!

  SvarSlett
 4. Verkligen, verkligen fina!! Förstår att du är glad över dom. :-)

  SvarSlett
 5. Nydelig! Jeg er også veldig glad i hvit opalin og det sant det du sier....jammen ikke lett å finne i Oslo hverfall...

  Svigers var på et bruktmarket i Åserall på sørlandet i fjor sommer og de kom hjem med mange lekkerbisker til meg. Kanskje jeg skal vise de på bloggen en dag.

  Du tar så nydelige bilder! Gleder meg til jeg blir litt flinkere...Fin tirsdag! :)

  SvarSlett
 6. FLotte bilder!! Eg e lykkelig eigar av EIN opalinvase...Og det e altfor lite. Men vanskelig å få tak i, og på finn e det ofta dyrt! Men nydelig og vårlig med ranukler oppi :-)

  SvarSlett
 7. nydelege fargar og materialer!

  eg har og ein samling slike vasar,
  og no veit eg kva dei heiter og ;O)

  god kveld,
  og klem til deg

  SvarSlett
 8. Å, så mange herlige innlegg det har kommet siden sist jeg var her:) (...føler meg helt borte vekk når nettet ikke er oppe å går...) Ha en fin kveld:) klæm:)

  SvarSlett
 9. Så fine vaser da :) Og kjempe flott bilder :)

  SvarSlett
 10. Nydelige bilder, vaser og blomster!
  :)

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...