mandag 22. november 2010

julekort

Så var tiden der. Tiden for å ta bilder til årets julekortSupersnella kom med den supre idéen at bildene, ja de kan vi ta i senga! Da får vi en sånn fin hvit bakgrunn. Det hun ikke tenkte på, var at for storebror så er senga synonymt med trampoline...
Det gikk vilt for seg, og lillebror måtte reddes unna både én og to ganger :) Men nå er julekort bestilt. Våre kommer fra vistaprint i år. Er spent på å se kvaliteten - prisen var i alle fall god, og det var flere fine design også. 

Et skritt nærmere glade J U L  <3

2 kommentarer:

 1. Så herlig han er! Takk for julekort-tipset:-)Jeg hadde et par andre sider jeg holdt på å sjekke ut (tenkte å velge noe anna enn fotoknudsen i år), men vistaprint hadde mye fint og var rimelig! Men den STORE utfordringa er få tatt en brukbart bilde av villbassen:-) Koselig å følge med på bloggen din, Jenny!

  SvarSlett
 2. veldig kjekt å lese, og supre bilder! :O)
  Akkurat som eg skulle ha skrive det sjølv. Me hadde "fotosession" på søndag, og det gjekk for seg akkurat slik du skriv her :O)(Bilete på bloggen min no er frå denne økta. Ser me har gått for same "tema", dyner og ullbody ;O))

  Men bileta er no bestilt, og eg håpar og at resultatet blir bra. Har brukt optimalprint, og har blitt fornøgd der før.

  Fin tysdag til deg!

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...