mandag 15. november 2010

vel blåst

 Dåpsdagen er vel overstått. Lukas Emil sine gjester har reist, og tilbake sitter vi med takknemlighet og glede i hjertet. Og en masse kake i kjøl og frys ;) 

 

Det var en flott og begivenhetsrik dag for både store og små - med besøk av både politi og brannvesen under gudstjenesten (*det høres kanskje dramatisk ut, men den enkle årsaken var søndag for de forfulgte, samt brannøvelse ;) ), konkurranser på lekeplassen og masse godt å spise.

 


Lukas fikk dessuten så mange flotte gaver. Vi er overveldet! Tante Monica hadde blant annet strikket denne superfine kofta. I <3 it - og det vil nok Lukas også gjøre, han må bare vokse litt til først. 


I tillegg fikk han to nydelige serviser, barnebibler og mye annet fint. Han er en veldig heldig gutt som har så masse fine folk rundt seg!


T A K K N E M L I G

2 kommentarer:

  1. Å, glemte helt å gratulerer med dagen! Høres ut som en fin dåpsdag. Gratulerer til alle, regner med at NL var gira over brannvesen og politi :)

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Ja, første gang Noah har sittet stille en hel gudstjeneste tror jeg ;) Politimenn og brannmenn står høyt i kurs! Og leger (presten lignet jo mistenkelig mye på en lege i den derre hvite frakken..) smil!

    SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...