lørdag 6. november 2010

ull er gull


En del av de kreative sprellene jeg holder på med nå om dagen er tenkt til julegaver. Dermed er det ikke noe særlig å skulle blogge dem. Men noe er påtenkt meg selv (*det vil si barna ;) ). Og selv om strikking ikke er det jeg er mest dreven i, så har jeg likevel noen prosjekter denne høsten og vinteren.Et av dem er dette. Det skal bli en deilig ribbestrikket vest til minsten. Høsten med sin kulde og mørke er inspirasjon nok til å sette igang med slikt. Med kaffi i koppen, tente stearinlys, og strikketøyet på fanget. Sånt kan vi like!


Mønsteret finnes hos nøstebarn og i boka "strikk til nøstebarn". Lettvint og kjapp å strikke (og det kommer fra ei som strikker over gjennomsnittet sakte). Kanskje får dere snart se det endelige resultatet..? Nydelig farge og herlig bouncy garn - nemlig Drops sin baby merinoull.

8 kommentarer:

 1. Eg likar at du bloggar, igjen :) Og så er eg imponert over stikkeprosjekt. Eg heldt meg til max rett og vrang. Fin farge!
  Klem Cam

  SvarSlett
 2. HERLIG!!!
  Liker at du blogger :)
  Legger meg til som følger med en gang!
  Lykke til med strikking -og god lørsdagskveld!
  KLEM Carina

  SvarSlett
 3. Kan du lære meg...?

  SvarSlett
 4. Prøvde meg på ribbestrikking eing gang men ga opp fort. Det tok jo evigheter!! Uten at du ser noke progresjon... Men ser du har vore smart og valgt tjukke pinner :) Det var der eg trødde feil. Eg sitter faktist å strikker sjølv :) Ei brun- og oransjestripete sparkebukse er under produksjon. Ser faktisk ut til at eg skal klare å fullføre i tide også ;)

  SvarSlett
 5. Så koselig jenter :)

  Ja, strikking er og blir en kjekk høstaktivitet! I alle fall når resultatet blir bra.. og det satser vi på.. ;)

  Anka: Det kan læres på 123!

  Og anita, du er jo guru - du strikket jo votter i pilestredet. Votter har jeg ikke prøvd meg på enda.. Kanskje det blir neste prosjekt?

  SvarSlett
 6. Så bra at du har gjenopptatt blogginga! Du var jo svært tidlig ute med det en gang tidlig på 2000-tallet ;) Og gratulerer med strikkinga, det er jo impressing. Nå er det forresten jeg som sitter i Pilestredet og strikker. Prøver i alle fall.

  SvarSlett
 7. Hei.

  Eg strikkar eit teppe i akkurat likt garn, heilt herleg! Både fargen og kvaliteten :O) Gler meg til å sjå det ferdige resultatet, eg har nemleg og den strikkeboka, men har ikkje laga så mykje derifrå ennå.

  Eg kikkar snart innom att ;O)

  SvarSlett
 8. Åshild: Ja, 2000-tallet, det var tider det :) Keep up the knitting. Pilestredet trenger slikt ;)

  Linn: Koselig at du kommer på besøk! Jeg er stadig innom deg - du med de vakre inspirerende bildene! <3

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...