tirsdag 22. mars 2011

lampefeber


Det stemmer at det var ny belysning som var avbildet på bildene i innlegget under.

Da vi flyttet inn i huset kjøpte vi en billig ikea-lampe på kjøkkenet. Bare fordi vi trengte lys. Kjapt. Men jeg har lenge tenkt på å bytte ut den lampa. Jeg snuste både på PH5 og på lamper med mer industrielt utseende. Men den måtte være praktisk også. Vi trenger godt lys, og dermed ble det ikke så aktuelt med en "industri"-typ lampe som bare lyste rett ned.  Men plutselig så jeg den. Drømmelampa. Hjemme hos An-Magritt. Den hadde formen og fargen - og lyset. Ja, jeg var rett og slett solgt! Jeg hadde jo sett Kartel Fl/y før. Men aldri i denne fargen.Jeg måtte kontakte An-Magritt bare for å dobbeltsjekke hvilken farge det var, og på søndag fikk endelig elektrikeren min tid til å henge den opp.

superhappy! Fargen glir rett inn her, sammen med den grønne hylla og de mint-fargede gardinene. Den er en fargevitamin, og jeg blir glad bare jeg titter bort på den ;) 

Den andre lampen som kom i hus er det mer industri-svung over. "Over my dead body" var mannens beskjed. Jeg hadde tenkt å henge den over sofabordet. Så nå har jeg snikhengt den i gardinstanga over vinduet, og håper kanskje den kan krype bortover taket og ende opp over bordet... *s*

Hvis ikke blir den ypperlig i hobbykroken min. Så en plass skal vi nok finne, kjære lampe. Kjøpt for en slikk og ingenting på clas ohlson. Denne så jeg først inne hos fantastiske Brigg. Og ikke lenge etter hadde like fantastiske babyramen linket til denne herlige dama som hadde laget en klynge av tre slike. Fristende det også! Kanskje jeg skal henge opp to til i vinduet og håpe på at de sammen kan overmanne mannen og henge seg i en fin klynge over sofabordet?


Neida. Tre mot en er feigt. Stakkars supermannen. Ifølge han begynner kvoten av "ting kjøpt uten mannens samtykke" å fylle seg opp. Får håpe ikke dette blir dråpen som får begeret til å flyte over.

*smil*

Nå skal jeg nyte en kopp kaffe i solveggen
MmmMmm

Håper du nyter dagen du også!

18 kommentarer:

 1. Oh, så fina nya lampor!! Den turkosa är ju helt underbar!! Förstår att du känner dig glad över den där nya belysningen! :-)

  SvarSlett
 2. Så fint det ble med den lampa over bordet! Godt valg! :)

  SvarSlett
 3. Den passet kjempe-fint inn hos deg :)
  Nydelig farge... kunne godt hatt den selv ;)
  Håper den andre lampen finner veien mot stuebordet når tiden er inne he, he.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så fint det ble :) Jeg drømmer også om en slik lampe ;)
  Janne

  SvarSlett
 5. Dette var en herlig lampe!
  Klem, PiPa

  SvarSlett
 6. Kul lampe i verdens fineste farge. Jeg har også lyst på mer turkist her hjemme, men mannen nekter plent. Kanskje jeg også må begynne å shoppe uten samtykke :)

  SvarSlett
 7. Lampen sklei rett inn! Nydelig!!

  Hehe..Kanskje jeg skulle vært en flue på veggen din ja;)
  Tirsdag-frustrerte-fruer-klem

  SvarSlett
 8. Ååååå jillaste lampen:), den står høyt på ønskelisten her hos oss:), klarer bare ikke å bestemme oss for hvilken farge vi skal ha;).
  Ha en fin kveld
  Knib

  SvarSlett
 9. hehe! ler ... ja mannen min har resignert :)
  har også ei sånn Fly lampe men hvit.. Prøvde først med to røde Kartell lamper over kjøkken borden men det ble litt for dårlig lekselys...
  De har fått nytt liv og virke på soverommet vårt :) har bilde av de på bloggen min! Bare å komme på besøk :):)

  SvarSlett
 10. Lampan är så fin! Den passar helt perfekt hos dig.

  Jag valde mellan den färgen och den rosa/cerisa och valde rosa för att väggarna i mitt kök är turkosa och jag ville ha lite kontrast. Men jag vill gärna ha den här till vardagsrummet. Den är så läcker!

  SvarSlett
 11. Den arbeidslamoa er innkjøpt her i huset også etter at jeg så den på en finsk blogg (Kotilo) en tid tilbake. Mannen er ikke enig, så her må den som du sier-lures inn i interiøret....

  SvarSlett
 12. L I K E R!!!!!
  Supernice!!:)

  klem

  SvarSlett
 13. Sååå nydelig det ble på kjøkkenet!! Den passer perfekt!! Du har SÅ herlig smak. Hilsen mamma.

  SvarSlett
 14. Hei på deg Jenny!! Måtte lete meg tilbake til dette innlegget:) I går fikk jeg opp Fly-lampa mi også, den har ligget på vent nesten siden vi begynte å pusse opp kjøkkenet. Men, har du noen gode tips og triks ang vasking og støvtørking av den? Redd jeg skal lage riper jeg....

  SvarSlett
 15. Hei, hva heter denne fargen? Og er det vanskelig og holde lampen fin? Kjempefint hos deg:)

  SvarSlett
 16. Hei :) Hvis du handler f.eks her: http://www.room21.no/no/artiklar/fl_y-taklampe.html så heter fargen bare lys grønn :) Vet ikke helt om den har noe annet navn.. Men det er den lyseste grønnfargen - en mintfarge. Og de som selger vet helt sikkert hva du mener om du forklarer ;)

  Går fint å holde den fin. Bruker støvkost og innimellom vasker jeg med vindusvask-filler.

  Lykke til! :)

  SvarSlett
 17. It is appropriate time to make a few plans for the future and it is time to be happy.
  I’ve learn this publish and if I could I desire to counsel you some interesting issues or tips.
  Perhaps you could write subsequent articles regarding this article. I desire to read more things about it!

  Domaininfofree.com
  Industrysourcing.com
  Youthink.com
  Progressprinciple.com

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...