mandag 29. november 2010

sweet little people


Storebror her i huset har i løpet av høsten blitt så voldsom på rollespill. Det går jo mest i biler. Og bilene kjører på butikken for å kjøpe lakris, de går til legen for å bli fikset i magen, og de kjører på lekeplassen for å huske. Han koser seg sånn - og det er jo ekstra morsomt om mamma og pappa blir med på leken.


Dermed var det veldig kjekt å gi ham en barnevennlig julekrybbe i 1.søndag i advents-gave. (Den er for såvidt mammavennlig og - deilig å slippe å rive seg i håret når han nærmer seg julekrybba ;) ) Fisher Price sin Little People-krybbe er super. Med Jesusbarn, Maria, Josef, dyr og vise menn, og en engel som står på taket og synger "holy night". Denne skal vi leke mye med i adventstiden.
 


Akkurat nå er det Jesusbarnet som står på taket. Du vet, bedre med Jesus på taket, enn en fugl i hånden.

4 kommentarer:

  1. Den var fantastisk fin!!
    Så har du tatt veldig morsomme bilder ;)
    Et godt alternativ for rollelek ---her er minstemann seriøst i sabeltann verden om dagen... huff...Men uansett er det moro med levende rollelek!
    God mandagskveld!
    KLEM Carina

    SvarSlett
  2. Vi har hatt den et år - og i år har Frida og Vegard lekt med den :-)

    SvarSlett
  3. Maitland Ward Celebrity Profile - Check out the latest Maitland Ward photo gallery, biography, pics, pictures, interviews, news, forums and blogs at Celebrity Ping!

    SvarSlett
  4. Muzaffar Ahmed Celebrity Profile - Check out the latest Muzaffar Ahmed photo gallery, biography, pics, pictures, interviews, news, forums and blogs at Legend of Bangladesh!

    SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...