søndag 5. desember 2010

deilige desember


Dagene hjemme hos oss travle. Men på en god måte - det er jo så mye kjekt som skjer! Søndagen i dag har også vært full av aktiviteter. Det er lykke når toåringen sover HELT til kl 7. Stå opp, se en liten julefilm, bake boller, ut og ake i nysnø, dra til naboen på juleverksted, og så ut på kjapp barselvisitt til et nydelig lite nurk. 


Storebror er selvutnevnt bakemester Harepus og stikker nesen sin borti det meste. Det skal smakes, røres, tømmes og rulles. Vi får stadig beskjed: "Nei! Ikke du! Jeg!" Tiden er inne for "klare selv".


Han gleder seg dessuten veldig til jul. Hver morgen etter morgenbadet skal han pakkes inn i håndkleet som en julepakke. Og så har han fått med seg det at selv om det er Jesus sin bursdag, så skal det visst vanke gaver på oss andre den dagen.

Desember er deilig. Med sin vakre knitrende snø, røde kinn, passelig hektiske dager, gode forventninger, barnelatter og glede.

Jeg velger meg desember!

 
 

3 kommentarer:

 1. Herlig innlegg, Jenny!!!

  Søt liten baker harepus :) Kjenner igjen den "nei, klare selv"...

  Ny uke, nye muligheter -nyt dagene!
  klem

  SvarSlett
 2. For en fin Noah L og for en fin hjertekrans. Bent sier også ofte "gjøre selv" og da lar jeg han gjøre det. Neeeida!! :) Og de der kanelsnurrene! De var purrfect. love u!

  SvarSlett
 3. Takk dere to :)

  Åshild: Det er viktig å sette grenser. Det er tross alt ikke alt de får til uansett så mye de vil det selv ;)

  Gode desemberdager ønskes dere!
  Klem fra meg som stort sett er uten nett, og som er teeeemmelig frustrert over det.. Herlighet så avhengig vi er av det nettet!

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...