torsdag 9. desember 2010

santa - have mercy!

Julen nærmer seg. Og jeg er heldigvis nesten ferdig med årets julegaver. Men så er det noen gaver som er noen skikkelige nøtter. Det er jo alltid noen som ikke ønsker seg noe, som har alt. Skulle noen tenke at jeg havner i den kategorien (så er det helt feil.. jeg har en lang liste ;) ), så VÆR så snill! Styr unna denne:


Kjære butikkjede som sendte meg denne reklamen i posten. Hva VAR det dere tenkte da dere laget denne grusomme teppeponchoen? Og hvem fant ut at dette måtte være den ultimate julegave til den som har alt? Hvor var djevelens advokat under brainstormingen? (ja, for enhver gruppe skal ha en skeptiker - en djevelens advokat som stiller de kritiske spørsmålene til forslagene som kommer opp..) Jeg får vondt i øynene mine! Nei, da er det bedre å få ingenting. Ja, for her går det nemlig an å kjøpe en boble med ingenting, til han eller hun som har ønsket seg nettopp det. Ingenting.


lånt fra denne nettbutikken

Men det som kanskje er enda bedre er å bruke pengene på å gi en julegave med mening. En julegave som betyr noe for noen som virkelig trenger det. Og som varmer hjertet til den som får hilsenen om at noen går en lysere fremtid i møte, takket være årets julegave. Mitt julegavetips til dem som skal kjøpe noe til han eller hun som ønsker seg ingenting er; å skape litt mer FRYD PAA JORD, å gi en GAVE SOM FORANDRER VERDEN, en gave til noen som trenger GODE ØYEBLIKK, eller kjøpe en annen GAVE MED MENING. 

lånt fra www.frydpaajord.com
Slike gaver går leopardteppeponcho og ingenting en HØY gang.

5 kommentarer:

 1. K J Æ R E vene!! Det der var noko av det minst flatterande "klesplagget" eg nokon gong har sett, og håpar ingen fell for freistinga og kjøper det til "den som har alt". Korleis skal ein takke for ei slik gåve...

  Smart med den bobla :)
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. *LATTER* Ja, hva tenkte de? At det er alles drøm å se ut som en leopard?? Nå MED armer!!! Den eneste jeg kjenner som hadde DIGGET denne er Kaspian ;)

  KLEM

  SvarSlett
 3. Hvis noen har alt så har de vel den stygge ponchoen også da? Ville heller fått en forkjølelse til jul enn den der altså. Den var rett og slett grusom.
  Men bobla var søt :)

  SvarSlett
 4. Hehe.. Kaspian kan få ha den ponchoen for seg selv. Når jeg tenker meg om så hadde den vel gått hjem hos Noah også ;)

  elisabeth: ja en forkjølelse frister mer.. og da er det ille ;)

  God adventshelg til dere!!
  klem

  SvarSlett
 5. HAHAAAAH! Kongebra bilde! :-D Det må være Europris dette vel? Jeg hadde tatt til takke med Nothing!

  Klem Jenny

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...