Disse herlige franske sjokolademarengsene var det min venninne Maria som presenterte for meg. Oppskriften hadde hun funnet på denne bloggen.
Enkle å lage, og FARLIG gode. Det er bare å nyte!
250 g sukker
125 g eggehvite
80 g smeltet sjokolade
Sett små marengstopper på en stekeplate med skje. Stek deretter toppene på 140 grader i ca. 40 minutter.
Disse marengsene skal være ordentlig seige og klissete i midten. Test dem ved å løfte dem opp av papiret i stekeovnen. Det skal så vidt være mulig å løfte dem. Huske å oppbevare marengsene tørt i lufttett beholder.
PS: mine kunne med fordel vært mer marmorerte.. ble litt for ivrig et øyeblikk ;) Men gode var de uansett!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)