torsdag 2. desember 2010

kjærlighet og julekalender

I år har jeg ikke laget noen kalender til 2åringen. Rett og slett fordi han er et uhelbredelig pakkemonster. Han sier takk og er veldig fin sånn, men han vil ha mer. Og mer. Og mer. Det sier seg selv at det da ikke går an å ha 24 sirlig innpakkede smågaver her i hus.. Ikke tror jeg det er sunt for ham å få så mange pakker heller. Så istedenfor går vi på jakt hver ettermiddag. Etter en pakke, eller et kort hvor det står en aktivitet vi skal gjøre sammen. Og letingen er dessuten veldig koselig i seg selv :)


Men her i huset er det ikke bare lille storebror som skal ha kalender. I år er det kalender på oss voksne også! Jeg tok tipset fra min fine svigerinne, og supermannen og jeg har skrevet 12 lapper hver med minner, gode ord, eller en tjeneste/ gave man ønsker å gi hverandre. 

I dag var det min tur å trekke, og på lappen stod det; "velg en dag for Dolly eller Mc.Donalds". Haha! Den mannen kjenner meg for godt! For han vet at jeg elsker å spise junk. Vi gjør det ikke ofte, men det er kanskje det som er greia? Litt sånn forbuden frukt? Så; junk it is!


En slik kalender er virkelig å anbefale! Koselig å lage, og ikke minst koselig hver dag når det skal trekkes! God 2.desember!

5 kommentarer:

 1. For en søt kalender! mmm fikk lyst på junk!

  SvarSlett
 2. her henger det en hjertepose på veggen som det hver dag kommer en liten overraskelse til lillegutt. Måtte le litt av far sjøl som har kjøpt noen av gavene, og kom hjem med en nøkkelring til 2-åringen. Så nå venter vi i spenning på om mini liker nøkkelringer;)

  Elise

  SvarSlett
 3. hehe.. ja, kan jo hende han trenger en nøkkelring? ;)

  Smart å putte en og en gave i et hjerte! da er det jo tomt når den er åpnet.. ikke lett å være to år og skulle forstå at man skal åpne én, men spare de neste 20 ;)

  SvarSlett
 4. For ein nydeleg god kalender og idè!! Det må noterast ned slik at eg hugsar det til neste år. Junksuget meldte seg då eg gjekk forbi McDonalds i stad, og kom uniddelbart tilbake no...

  Love Cam

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...