tirsdag 14. desember 2010

ti dager før jul!

Det var svaret jeg gav da jeg som liten ble spurt om når jeg hadde bursdag. Datoer var vanskelig. Men jeg visste godt at det var ti dager igjen til jul når jeg fylte år.

lånt fra google
  
Dagen i dag er altså min dag. Og alderen kryper opp ett hakk - til 27. Jeg tror nok at jeg alltid har gledd meg litt ekstra til å fylle år. Ikke bare pga pakkene, men også for å "nå igjen" de andre på mitt kull i alder. Nå er ikke det noe stress lenger. Jeg kan godt være i 20åra en liten stund til ;)

Livet et godt å leve. Og bursdag, med frokost på senga, gaver og kos fra de tre guttene mine, gjør at hjertet smiler litt ekstra i dag. 

5 kommentarer:

 1. Graaatulerer!! :) :) Nå begynner du å nærme deg 30 du også. (det siste der sa jeg mest som en trøst til meg selv. Det var ikke pent. Men du er pen osv... :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse med dagen, håper resten av dagen blir like herlig som starten!

  Takk for hilsen i bloggen forleden forresten, ideen til å gå på skinnfellkurs fikk jeg for omtrent 2 år siden, da jeg kom over bloggen til ei dame som hadde laga skinnpose til barnebarna sine. Jeg ble utrolig betattav de, men prioriterte det ikke da, siden jeg da var student og det blir noen tusenlapper for å gå på kurs, kjøpe skinn og diverse utstyr. Men fant ut at jeg ville gjøre det nå, siden jeg uansett måtte ha en varm vinterpose til jenta og rett og slett fordi jeg hadde kjempelyst å lære meg det, og fordi jeg antar det ikke vil bli så lett å gå på noen slags kurs etter at lillejenta har kommet til verden!

  SvarSlett
 3. Gratulerer så masse med dagen, også her :) Bursdag blir berre bedre og bedre syns eg, men eg likar tanken på å halde meg i 20-åra ei stund til rimeleg godt....Ikkje det at eg er "redd" for å bli gammal, altså, å, neeeei daaa!

  Nyt dagen og livet!!

  STOR klem Cam

  SvarSlett
 4. tusen takk, søte snille!

  dagen har vært super :) pusspuss

  SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...