mandag 13. desember 2010

lucia

Helgen er alt over. Og jeg fikk ikke tid til å blogge et eneste innlegg. Det kan bare bety at vi har hatt det herlig og travelt. Masse moro for små og store. Vennebesøk, aking, julegrøt, adventskos, pepperkakebaking, og julebord. Men nå er jeg tilbake :)


I dag er det luciadagen. Noah var lykkelig - han skulle få gå med kjole i barnehagen :) ..og med glitter også! Lussekatter er inntatt og nå prøver minstemann og jeg å kose oss hjemme så godt vi kan. 

I dag må vi holde oss hjemme til tross for nydelig sol ute. Vi har nemlig peismannen på besøk. Ventilen på gasspeisen vår var ikke plassert etter forskriftene, så dermed må de skjære opp veggen over peisen (ja - innvendig!!) og flytte uttaket. Og så må det gipses og sparkles på nytt. Bare glad for at det er de som må gjøre hele pakka. Og at det blir gjort i grei tid før jul.


Jeg koser meg med pepperkaker og kaffe. Dette er min versjon av noe søtt på koppen ;) Ønsker dere alle en flott luciadag. Med lys og varme - og omtanke for andre. I ekte Lucia-ånd.

1 kommentar:

  1. Lucia er så koseleg, men den blir markert uforskamma lite her i dag, men om nokre år blir det vel gjerne ordnings på sakene.

    Enda godt at de slepp å gjere peisarbeidet sjølv, kan ikkje tenkje meg at det er freistande å setje i gang med på eigehand.
    Håpar innedagen har vore bra, fine du :)

    KlemKlem Cam

    SvarSlett

Så hyggelig at du fant veien inn hit! Jeg setter stor pris på at du har lyst å legge igjen et lite spor etter deg :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...